NE MOGU DA SE SUZDRŽE: Ana Korać i Matora GORE OD STRASTI! (FOTO)

Autor: Republika

Zadruga

29.08.2021

21:28

Jovana Tomić Matora i Ana Korać u sve su prisnijem odnosu, strasti bukte toliko da ne mogu da se iskontrolišu već se javno ljube, a sada svojim objavama rasplamsavaju maštu javnosti, da nasamo, daleko od očiju drugih idu mnogo dalje od samog ljubljenja.

instagram.com/ana_korac

Ana Korać i Jovana Tomić Matora sve prisnije

 

Bivše zadrugarke Ana Korać i Jovana Tomić Matora neprestano iznenađuju javnost svojim prisnim odnosom.

 

 

Naime, njih dve od nedavno objavljuju fotografije i snimke na kojima se ljube, a kada je Koraćeva dovezla Matoru do televizije Pink na snimanje profila za ''Zadrugu 5'', u kolima su se pred svima strastveno poljubile, te su samo podgrejale spekulacije da među njima ima nešto više od prijateljstva i da je Matora konačno uspela da smuva starletu.

Republika.rs

Ana Korać i Matora ljube se u kolima ispred Pinka

 

Da strasti među njima ima pokazuje i poslednja Anina objava koja je podelila Jovaninu fotografiju na Instagram profil uz komentar ''hmmm'' i dodala:

- Ne zovi me na greh, bez hmm.

instagram.com/ana_korac

Ana Korać moli Matoru da je ne zove na ''greh''

Da li je Ana toliko razočarana u muškarce ili je naprosto egzibicionista i želi da isproba i ženu, ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

 

Komentari (3)

Loading
Dejan

29.08.2021 23:35

Boze sacuvaj! Takva lepotica da nije nasla muskarca??? Sramota

Vasar Tastine

30.08.2021 10:26

Svakome ko moze da poljubi ovog odvratnog hobita dala bih medalju. Pa cak i Ani Korac iako je ona navikla da ljubi i gore od toga/