MATEJA MATIJEVIĆ PROGOVORIO O MAJI: Otkrio sve detalje iz kreveta i šta se desilo sa Marinkovićevom u sobi! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.08.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Mateja Matijević progovorio je sve o susretu sa Majom Marinković u hotelskoj sobi, otkrio je za portal Republika.rs da je ona sama došla kod njega u krevet, a potom nam je ispričao i šta se sve desilo nakon što su se kamere ugasile.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Mateja progovorio o Maji Marinković i aferi iz kreveta

 

U toku jučerašnjeg dana otkrili smo vam da je Mateja Matijević, inače budući zadrugar rijalitija ,,Zadruga 5" završio u krevetu sa Majom Marinković, zbog čega je prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" Tara Simov zajecala na sav glas, te se gušila suzama. 

Republika

Foto: Republika.rs

Mateja Matijević pred ulazak u Zadrugu 5

 

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak Maje i Mateje u krevetu, u jednoj sobi, a njih je snimio Filip Đukić. Na snimku se može zapaziti da su njih dvoje bili izuzetno bliski i da su imali dosta tema za razgovor.

U video koji se nalazi ispod možete pogledati kako je izgledalo druženje Maje i Matijevića u krevetu. 

Mi smo stupili u kontakt sa Matejom kako bi ga upitali za komentar. Podsetimo, tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 3" Maja i Tara su imale žestoke okršaje zbog Mateje, jer on nije mogao da ostane ravnodušan na lepotu Marinkovićeve. Čak je u jednom trenutku došlo i do fizičkogm okršaja bivših cimerki, što možete pogledati u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta. 

Mateja se oglasio za portal Republika.rs, pa nam je otkrio sve detalje o vremenu koje je proveo sa Majom u krevetu.

- Mi smo samo drugari, nije se ništa desilo. To su sve gluposti, samo smo drugari, između nas nema apsolutno ništa - započinje Mateja za Republika.rs i dodaje:

- Sela je tu pored mene, pričali smo nešto, sprdali se i to je to, stvarno ti kažem, nije bilo ništa - tvrdi Matijević za Republika.rs.

Republika

Foto: pink.rs/instagram

Mateja Matijević sa Majom Marinković u krevetu

 

Kako je Mateja bio vrlo šarmantan u odgovaranju na pitanja o Maji, mi smo odlučili da mu ovaj put poverujemo u ovu priču, ali ćemo pustiti vreme da odradi svoje. Dosta se šuška o tome da će se i Maja naći u ulozi rijaliti igrača u toku poslednje sezone ,,Zadruge", pa ko zna, možda tek tada ispliva istina na videlo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svetlana Petrov

29.08.2021 12:00

Nije mogao da odoli njenoj "lepoti".... ha ha ha... ona sva prepravljena i plus skuplja otpatke drugih devojaka. Sljam

Odgovori 30 8
Buda

30.08.2021 15:20

Mali je buljavi saban ko sto mu je i ćale!Pančevacki džiberi....