MAJA UHVAĆENA U KREVETU SA TARINIM BIVŠIM! Bivši zadrugar ih razotkrio, ova FOTOGRAFIJA SVE DOKAZUJE! (FOTO)

Autor: Republika.rs

Zadruga

28.08.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković fotografisana je u krevetu sa bivšim dečkom Tare Simov, budućim zadrugarom Matejom Matijevićem.

Republika

Foto: pink.rs/instagram

Tara, Mateja i Maja

 

Dok svi nestrpljivo očekuju novu sezonu rijalitija "Zadruga" koja startuje početkom septembra, izgleda da se polako kristalizuju odnosi bivših zadrugara.

U centru nove priče su Maja Marinković i Mateja Matijević koji su, ni više a ni manje, završili zajedno u krevetu i sve to je zabeleženo kamerom.

Naime, Filip Đukić je na svom Instagramu podelio snimak ovog veselog druženja, te nema sumnje da će naredna sezona poznatog rijalitija biti itekako burna, a šta će tek Tara reći kad vidi snimak...

Foto: pink.rs/instagram

Mateja i Maja

 

-Pripreme, brate, za Zadrugu - rekao je Filip dok je Maja ushićena od sreće mahala kameri i rekla ''Ćao ćao''.

-Pripreme za Zadrugu, Maja se ne folira. Ja vam sad potvrđujem, Maja se ne folira, ništa ne radi zbog kadra, znači nema nigde kamera, a ona isto sve radi kao i u rijalitiju - rekao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

28.08.2021 20:38

Ništa čudno, ta neće leći samo s onim tko je neće, a i takvog bi spopadala... Nimfomanka, samo vođenje ljubavi i mijenjanje muškaraca to je njen život i plastika naravno, izobličena, ne liči više ni na šta,čak ružna,klikeri u obrazima ispod ušiju, užas....