ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA ISTINU: Nakon vrele fotke sa novim dečkom, poručila je jedno! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.08.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezdu Aleksandru Nikolić su uhvatili u bazenu u druženju sa njenim novim navodnim momkom kog je pokušala da sakrije kao zmija noge.

Nakon što smo objavili fotografiju na kojoj se bivšza zadrugarka Aleksandra Nikolić našla u društvu zgodnog momka u bazenu, stupili smo u kontkat sa njom kako bi nam prokomentarisala.

Naime, Aleksnadra je nedavno napistila Srbiju i odlučila da se odmori nakon burnih 10 meseci rijaliti igre u ,,Zadruzi 4”. Aleks se trenutno nalazi u Španiji, a ona je odgovorila na naša pitanja o navodnom novom momku.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Nikolić sa novim navodnim dečkom

 

 

- Ma, to su gluposti, kakv crni dečko. Ja uživam sama, ljudi, došla sam da se odmorim. Meni je prelepo i najbitnije je da sam srećna i opuštena. Ne zanimaju me tuđe priče - govori Aleksandra za Republika.rs.

Nikoliećeva nam je zvučala isuviše zadovoljno, a nije ni krila da se prepustula čarima Španije.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleks o novom dečku

- U Španiji sam, zar meni pored ovoga treba nešto više? Ljubomorne duše samo žele da kvare tiđu sreću, oni nisu ni svesni koliko su im životi tužni kad se bave mojim životom - tvrdila je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading