LUKA RADIVOJEVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5: Bivši dečko Miljane Kulić otkriva detalje njihovog odnosa! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.08.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Radivojević ulazi u "Zadrugu 5", a pred kamerama je otkrio detalje odnosa sa Miljanom Kulić.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Luka Radivojević ceo život trpi porodično nasilje!

Luka Radivojević ulazi u "Zadrugu 5", a već je danas pokazao da će u rijalitiju biti brutalan, te da nema mišljenje o nekim budućim cimerima.

Trenutno prolazi kroz pakao u životu jer je njegov otac nasrnuo na njegovu majku pre svega par dana, a sada joj je polomljen nos:

- Ja sad ulazim u "Zadrugu", ali me brine šta će biti sa majom i sestrom. One će ostati same sa njim. On trenutno ima zabranu prilaska, ali mislim da to njega ne može da spreči, zato se brinem za njhovu bezbednost. Nasilje u porodici trpim već 20 godina.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Luka Radivojević progovorio je u Miljani Kulić!

Progovorio je zatim i o Miljani Kulić:

- Trenutno smo u jako lošim odnosima. Ona je osoba koja je mnogo dvolična i trolična. Ona nikada neće imati svoje prijatelje, nikada neće imati svog dečka. Bio sam kod nje tri dana, svašta mi je pričala, naoružan sam informacijama.

Luki se jako dopala Mina Vrbaški, a neće se libiti da pokuša da stupi u vezu sa njom. Šta nam je još rekao o sebi pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading