LEPI MIĆA U ZADRUZI 5! Zadrugar opleo po Nadici: Ja sam je STVORIO, A ONA MI NIJE REKLA NI HVALA! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.08.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića ulazi u "Zadrugu 5", a tom prilikom je otkrio šta stvarno misli o Nadici Zeljković!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Lepi Mića tvrdi da je on stvorio Nadicu Zeljković

Lepi Mića ponovo učestvovaće ponovo u rijaliti programa "Zadruga", a kako kaže, od njega možemo očekivati isto što smo i do sada videli.

Na pitanje da li će moći da izdrži još deset meseci da je jedan šaljiv komentar:

- Čuj deset meseci, mogao bih još deset godina.

Otkrio je danas ispred "Pinka" da ga je Milica Kemez najviše razočarala zbog životnih odluka nakon rijalitija, a ona nije jedina koju je Mića potkačio, već je prokomentarisao Nadicu:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Lepi Mića kaže da je iz svake Zadruge izašao kao pobednik

- Ja sam zaslužan zbog Nadicinog plasmana, ona je tri meseca bila izgubljena u vremenu i prostoru. Ja sam je podigao i dao joj krila da se pokrene i pobedo. Ja sam stvorio Nadicu i nije me pozvala da kaže hvala. I ne treba da me zove. Lepi Mića se rodio bez nje, živeo bez nje i umreće bez nje. Šta će mi Nadica?

Lepi Mića sebe vidi kao pobednika svih sezona "Zadruge", jer je tu od prvog dana i biće do poslednjeg. Šta nam je još Mića rekao pogledajte u viddeu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

29.08.2021 05:11

Sprzeni, ruzni Mica, je umislio da je vrhovni tvorac. Da ti si sve stvorio. Kako da ne, osim vulgarnosti i ogavne komunikacije ti si jedna velika matora budaletin. Sta ce vise on u Zadruzi, jer je smorcina. Sto se mene tice i moze ja to vise ne gledam. Procitam naslove ovde i dosta.