JANJUŠU ŽAO ZBOG VEZE SA MAJOM! Kristijan Golubović: Sa kim je on varao ženu?!

Autor:

Zadruga

26.08.2021

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš propatio je zbog veze sa Majom, a sada je otkrio i da mu je žao zbog veze sa njom!

Republika

Foto: printscreen

Janjušu je žao zbog veze sa Majom!

Večeras u emisiji "Narod pita" Ivana Šopić je ugostila tri zadrugara koja su u rijalitiju prevarili svoje supruge, Nenada Aleksića Ša, Marka Janjuševića Janjuša i Kristijana Golubovića.

U emisiju se uključila gledateljka koja je želela da čuje šta Kristijan misli o Majinom i Janjuševom odnosu, a njegov komentar zaparao je uši mnogima.

- Janjuš nikad nije mogao da se pomiri sa tim zbog koga je ostavio ženu, šta mu je Maja sve uradila, tu se borio sa sobom i nikad nije mogao da prevagne- rekao je Kristijan.

Republika

Foto: printscreen

Janjušu je izgubio ženu zbog odnosa sa Majom!

Janjuš je prokomentarisao ovu Kristijanovu rečenicu, te je rekao da mu je naravno žao, pre svega jer je prevario ženu, a potom i zbog toga sa kim, a onda je prokomentarisao činjenicu da ljudi o njemu i Maji pričaju.

- Normalno da nas je uvek negativno komentarisao, koja budala bi i pomislila da treba da ostanemo zajedno i da je sve to divno. Mi smo dva različita sveta, spojilo nas je to neko druženje - dodao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

27.08.2021 05:22

Ko ima stomak vise da slusa ovog lazova i laznog moralistu?