JANJUŠ I ENA SE NE ODVAJAJU: Ponovo zaveo bivšu ženu, ovaj put je ne pušta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.08.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš nakon javne prevare supruge u rijalitiju ''Zadruga'' na sve načine pokušava da se iskupi kod bivše žene, a da mu to polazi za urkom dokazuju sve češće zajedničke fotografije bivših supružnika i ćerke Krune.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Janjuš sa bivšom ženom i ćerkom u gradu

 

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš razveo se od supruge Ene zbog javne prevare sa Majom Marinković, ali nikada nije krio da ne može da je preboli i prežali svoj čin neverstva.

Naime, on je više puta isticao da ne može da podnese svoj život bez Ene i ćerke Krune sa kojom ima posebnu vezu, te i javno molio za oprost.

 

 

Fotografije koje svakodnevno objavljuje navode javnost da pomisle da se par pomirio i da rade na poboljšanju njihovog odnosa.

Janjuš je ponovo objavio fotografiju na kojoj se vide bivša supruga Ena i ćerka Kruna koje stoje na bankomatu, uz komentar: 

- Dve gospođetine.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš se ne odvaja od ćerke i bivše žene

 

Da li je sve ovo samo zbog ćerkice Krune ili je Ena ipak odlučila da popusti i oprosti svom nevernom suprugu ostaje nam da vidimo, do tada ne sumnjamo da će se Janjuš svim silama truditi da pokaže kako se promenio, dok se ponovo ne susretne sa Majom Marinković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gojkovic

26.08.2021 17:08

Ako Janjus udje u zadrugu 5 nikad to nece moci da prezali.

Stefa

26.08.2021 18:30

Lažovi. Nisu se ni razvodili.

Odgovori 10 5