SIN VLASNIKA ETNO SELA U KOM ODSEDAJU ZADRUGARI JE NOVI UČESNIK RIJALITIJA: Neka me se plaše, radili su JEZIVE stvari tamo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.08.2021

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić novi je učesnik Zadruge 5, etno selo u koje odlaze zadrugari je u vlasništvu njegove porodice, te obećava da će otkriti mnoge šokantne detalje koje nisu poznate javnosti.

Republika

Foto: republika.rs

Bane Đokić novi je učesnik Zadruge 5

 

Još jedan od učesnika ''Zadruge 5'' biće i više nego zanimljiv javnosti. Bane Đokić, bivši PR Tanje Savić i vlasnik etno sela u kom odsedaju zadrugari koji neretko prave skandale o kojima javnost bruji.

Spreman da otkrije sve mračne tajne zadrugara. Nije želeo da otkriva detalje, ali je napomenuo da zadrugari kada ga budu videli znaće šta ih čeka, posebno jedna zadrugarka.

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Đokić otkriva detalje sukoba sa Tanjom Savić

 

Bane je poznat i kao nekadašnji PR Tanje Savić, priznaje da mu je žao što je izneo pre nekoliko godina prljav veš iz pevačicinog života, ali kako kaže za sve to je kriv Tanjin bivši suprug Dušan koji mu je pretio da će mu oteti stranicu, Instagram i kom je cilj bio da Tanji uništi karijeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading