DOKTORI ZABRINUTI ZA TAKIJA: Zdravlje mu je narušeno, dobio je OZBILJNU ZABRANU!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

26.08.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za oca Maje Marinković su svi uplašeni, iako živi život mladića, njegovo srce ne može da podnese napetost!

Radomir Marinković poznatiji kao Taki je jedan od najpoznatijih rijaliti očeva. Inače, Taki je otac Maje Marinković, rijaliti zvezde i starlete koja izaziva pažnju gde god da se pojavi.

Prošle noći Taki je izbacio fotografiju iz hitne pomoći, kao i nalaz EKG-a. On se požalio Instagram pratiocima da mu se slošilo zbog svega što se prethodnih dana izdešavalo kada ne u pitanju njegova ćerka Maja.

Izvor blizak Takiju otkrio nam je da su doktori uplašeni zbog rezultata.

- Takiju se odjednom slošilo, znate da je on već imao probleme i dok je Maja bila u Zadruzi. Doktorima nije svejedno, ljudi su bukvalno u strahu zbog toga što se Taki toliko izlaže stresu i nervozi - započinje izvor za Republika.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković sa Deniz Dejm

- Zdravlje mu nije za sada toliko ugroženo, srećom, ali su mu doktori zbog nalaza strogo zabranili da se nervira i da se izlaže stresu. Znate, njemu svakodnevno serviraju razne priče o ćerki, ipak je on samohrani roditelj koji se bori za nju i da joj obezbedi sve što joj je potrebno. Mi smo uz njega non-stop, Maja se toliko zabrinula, ali bitno je da je sve prošlo i da je za sada sve okej, samo su mu doktori strogo zabranili da se nervira u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading