TAKI MARINKOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: Otac Maje Marinković završio u bolnici, isplivala fotka koja će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.08.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković i biznismen, Taki Marinković završio je prošle noći u hitnoj!

Prethodnih dana Taki je imao izuzetno naporan period, spekulacije o njegovoj ćerki da li se viđa sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem ili je uplovila u novu vezu sa Filipom Carem, pa sve do toga da je bio povezivan od strane medija sa novom zadrugarkom Deniz Dejm, inače zvezdom onlyfans-a u Sloveniji. Sve navedeno istresiralo je Takija, zbog čega je on završio u hitnoj.

 

Na Instagram profilu je objavio fotografiju nalaza EKG-a, a potom i svoju sliku u kakvoj je stanju. Može se zaključiti da je Taki bio cen u licu, te da mu definitivno nije bilo dobro.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

Nalazi Takija Marinkovića iz bolnice

Ovo nije prvi put da je Marinković završio u bolnici zbog problema sa ćerkom, tokom njenog boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4” Taki je nekoliko puta imao probleme sa zdravljem, a iste je prouzrokavala svađa Maje i Janjuša.

Republika

Foto: Republika.rs

Svađa Maje i Janjuša na finalu

 

No, bitno je da se sada trenutno Taki odmara i da će mu sigurno u narednom periodu biti bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mila

26.08.2021 15:26

Evo u šoku sam.