JANJUŠ U ZADRUZI 5! Posle skandala sa Majom otkrio KO je prava DEVOJKA ZA NJEGA! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

25.08.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je otkrio ko je prava žena za njega, kako će se ponašati prema Maji, ali i u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom!

Marko Janjušević Janjuš pojavio se danas isped zgrade "Pinka", ali kako tvrdi nije došao zbog ulaska u "Zadrugu 5", a tom prilikom odgovarao je i na pitanja vezana za rijaliti, odnos sa Majom, ali i o novoj učesnici koja privlači pažnju, Deniz Dejm.

Kako kaže Janjuš između njega i Maje je sve gotovo, ne zanima ga i nije mu problem da je vidi sa Carem, a olakšavajuća okolnost je i to što ga ona ne pominje.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Janjuš tvrdi da nije sigurno da li će ući u rijaliti!

- Neće više biti ničega između mene i nje, ne zanima me i nemam razlog da o njoj pričam- rekao je Janjuš, pa se osvrnuo na svoj odnos sa bivšom suprugom Enom:

- Nas dvoje smo u korektnim odnosima, dobri smo, vrlo je bitno da se mi dobro slažemo zbog Kurne. Naša ćerka je ono što nas spaja.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Ali ako uđe, Janjuš kaže da između njega i Maje neće biti ništa!

Ipak, najviše pažnje je izazvala kontroverzna buduća učesnica rijalitija, Deniz Dejm, koja je prokomentarisala Janjuša, rekavši da je on najbolji muškarac koji će se naći u ovoj sezoni "Zadruge". Janjuš nije znao ko je ona, a kada je video slike i čuo odakle je, rekao je samo ovo:

- Ona ima i evropski pasoš! To je prava devojka za mene, verujte mi. Izgleda odlično, ove sezone dovode baš neke lepe žene!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Janjušu se veoma dopala Deniz!

 

Šta je još rekao Janjuš možete pogledati u videu na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bulat

25.08.2021 17:17

Dripac koji ne misli na svoju ćerku.

Boro

25.08.2021 23:28

Ovoj ljencugi da nema rijalitija davno bi opružio papke negde ispod trešnje i to od gladi.,svaka čast i narednih desetak meseci će ga prehraniti.