DETALJI AFERE HUBLINOVE I BAKE PRASETA: Evo šta se dogodilo vrele noći kad je zadrugarka UŠLA U JUTJUBEROV STAN, KORISTIO SAM ZAŠTITU!

Autor:

Zadruga

24.08.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin sinoć je bila gost u emisiji "Zadruga- Narod pita", a gledaoci su potegli temu njenog odnosa sa Bakom Prasetom, popularnim jutjuberom.

Republika

Foto: Republika

Paula prvo otkrila pa porekla detalje afere sa Bakom Prasetom!

 

Paulu je gledateljka najpre verbalono napala na račun njenog zanimanja:

- Šta ste Vi po zanimanju? Mislite da možete da budete toliko samouvereni? Da imate takav stav zvezde? Preko puta sebe imate doktorku - istakla je gledateljka.

- Ja nemam nadmen stav, to je moj karakter - rekla je Paula, onda je gledateljka insistirala da čuje nešto više o njenom odnosu sa Bakom Prasetom:

- Paula, objasni nam svoj odnos sa Bakom Prasetom, to je ostalo neobjašnjeno - istakla je gledateljka.

- On nije deo Zadruge. Nisam imala ništa, nisam čula šta je on rekao - rekla je Paula.

- Htela sam da čujem od nje - poručila je gledateljka.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase bez dlake na jeziku priznao šta je radio sa Paulom Hublin!

 

Podsetimo, tokom "Zadruge" kada se potegla ta tema odnosa jutjubera i Paule, Bogdan je rekao:

- Kaže da ne želi intimne odnose, a želi da joj gurnem jezik u grlo. Šta priča ova devojka? Koristio sam zaštitu, to je bilo na mestu, nemajte brige, neće se oprasiti! A nismo seli na piće, zato što nije bilo opcije za to - rekao je jutjuber.

- Ona je došla kod mene posle 10 uveče, poljubimo se. I ona dođe i kao neće ništa dalje. Dolaziš kod nepoznate osobe. I ja sam se raspraavljao s njom, pa je ona skapirala i opustila se. Šta smo mi radili, da li smo možda igrali "Ne ljuti se čoveče? - pričao je Bogdan.

Međutim, krajem prošle godine kad je ova afera odjeknula kao bomba, Paula je drugačije pričala gde je ipak priznala da se nešto dogodilo među njima, a šta je istina prosudite sami:

Studentkinja kineziologije, hrvatica Paula Hublin, objasnila je svoje poznanstvo sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, sa kojim se jednom prilikom ljubila. Jutjuber je, prema njenim rečima, želeo nešto više od poljupca, što je Paula odbila, nakon čega su usledile uvrede i poniženja.

- Da razjasnim ovu priču. On je komentarisao spot u kom sam bila, pa se on meni javio. Ja jesam došla u Beograd sa svoje tri prijateljice, pa smo se čuli, došao je po mene i otišli smo kod njega, ali intimni odnos nismo imali, samo smo se poljubili - objašnjavala je tada učesnica rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

24.08.2021 11:08

Ova Paula je toliko odvratna, dzabe joj talenat i sve kada je takav nemoralni odron.