SANDRA REŠIĆ ULAZI U ZADRUGU 5: Pevačica otkrila sve detalje dolaska na Pink, a onda ŽESTOKO OPLELA po Tari Simov! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.08.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić otkrila sve detalje dolaska na Pink televiziju.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić otkrila detalje dolaska na Pink televiziju

 

Danas se u prostorijama televizije "Pink" snimaju profili potencijalnih učesnika "Zadruge 5". Među njima se našla pevačica i učesnica "Zadruge 4" Sandra Rešić.

Na pitanje da li ulazi u "Zadrugu 5" ona je odgovorila:

- Nemam pojma da li me čeka Zadruga pet, došla sam ovde na kafu sa bitnim ljudima da se ispričamo.

I ugovor te čeka?

- Zaista ne znam, ali mrtva sam ozbiljna. Ja sam sad došla na kafu pa ćemo da vidimo šta će da se desi kad izađem iz ove zgrade.

A na pitanje da li joj je postalo zanimanje da bude zadrugarka ona je odgovorila:

- Pa ne smatram da to može da postane zanimanje, ali može da postane nešto što je deo mog života. Mogu da budem pevačica, mogu da radim u trafici, a mogu i da budem rijaliti učesnik. Što se mene tiče nemam problem.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić ispričala o prozivci sa Tarom Simov

 

Lepo si se snašla. I u "fajtovima" i sve što radiš, stvarno se snalaziš jako dobro.

- Pa to kažu. Kažu da sam se dobro snašla. Ja sam u sebi, naravno, videla milion i jednu grešku kada je sve to u pitanju, ali dobro. Ko zna? Možda je to dobro, možda loše, uvek će biti podeljenih mišljenja.

Sinoć ste se ti i Tara prozivale. Ona može da progovori, ti možeš da progovoriš... Spominjala je i momke sa kojima si, kako ona kaže, bila. Šta je to što se dešava, šta je to što ona zna?

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić ispred zgrade Pinka 

 

- Ne zna ništa, jer pojma nema o mom životu. Ni ne prati me, niti zna gde se ja nalazim, niti se kreće u krugu mojih prijatelja. Ne zna ništa, samo lupeta gluposti. Za razliku od nje ja sam neko ko živi u ovom gradu mnogo duže nego ona, i mnogo dobro znam neke ljude od kad se ona nije ni rodila, tako da ja znam svašta. Ljudi mi stalno pišu da ide i moli one stranice sa garderobom da joj to šalju, tako da iz pouzdanih izvora znam da nema kintu. Da je meni tražila kintu, ja bih joj dala. Rekla bih joj "Druže, znam da si u velikim go*nima". Ali, nema potrebe da se prozivamo. Ona preti da će da me tuži zato što sam ja rekla da je ona narkomanka, a ja to nisam rekla. Rekla sam samo da ja nisam, a ona se pronašla u svemu tome. Ima snimak na jutjubu u kojem ona govori kako se drogira, tako da ne znam ko bi pobedio u tim tužbama. 

Šta je Sandra još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bulat

24.08.2021 07:55

Mnogo se svadja a malo peva.

Mila

24.08.2021 09:57

Retko odvratna faca.U svakoj corbi je mirodjija,pa kad zaurla i zamuca zeli svakoga da nadjaca.