SANDRA I ŠA SE SUOČILI OČI U OČI! Odmah pale uvrede, pa pevačica otkrila da joj je Nenad najveća greška!

Autor: Republika.rs

Zadruga

22.08.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić i Nenad Aleksić Ša suočili su se oči u oči u emisiji "Narod pita" i već od starta se videla netrpeljivost među njima.

Republika

Foto: pink-rs

Sandra i Ša

 

Sandra Rešić i Nenad Aleksić Ša suočili su se večeras u emisiji "Narod pita" i već od starta se mogla videti netrpeljivost među njima.

Dosta sam bila neko ko je uvijao istinu, ali sam posle rijalitija shvatila da nije trebalo da budem takva, da je trebalo da budem još gora. Večeras neću biti blaga. Tamo sam smatrala da sam javna ličnost bila i pre, nisam novinar i političar, mislila sam da treba da održim neku reputaciju - rekla je Sandra na samom početku emisije.

-Drago mi je što me je dotična nazvala gospodinom, prošli put se nisam pojavio ne zbog njih, ranije sam najavio - počeo je Ša.

-Nije smeo da se suoči, može sad da govori šta hoće, mislim da ga je bilo sramota da sedne pored dvoje ljudi pred kojima je kukao. Ja sam se naljutila zbog onoga što se desilo na žurki... Tara ga je vodila za ruku, kao što se dete vodi, a on me je pogledao i nije smeo da mi se javi od nje i od sramote. Da je bio dovoljno čovek, gospodin, onda je mogao da stisnem i da podigne glavu i javi se, ja bih ga potapšala po ramenu. I dalje tvrdim da ima najveći strah od Đedovića - odmah ga je prekinula Sandra.

-Jedno veliko bravo, to je sve što ću prokomentarisati. Imao sam mali transfer blama dok sam slušao ovo. Nisam joj se javio zato što sam veliki Ša, došlo mi je da se ne javim i nisam se javio, gledao sam neke snimke i to je to, meni je govorila jedno, drugima drugo, stiskanje pesnice kada uspe da napravi neku rijaliti priču - rekao je kratko reper.

-Da li te nije sramota da lažeš ovoliko?! Ja sam najviše osuđena, budaletino jedna, jer sam ćutala kada je tebi trebalo da se ćuti! Večeras si u emisiji nula! - vikala je Rešićeva.

Videli ste koliko je Sandra likovala i radovala se, kada smo se Tara i ja prvi put javno poljubili - dodao je Ša.

-Jeste, ja se sećam te večeri, to je moja najveća greška, ne u rijalitiju, nego u životu. Ja sam tada samo pomislila kako je dosta sa tajnama, pao mi je teret - objasnila je Sandra

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading