SANJA STANKOVIĆ U ŽIVIM RANAMA PO CELOM TELU: Bivšoj zadrugarki hitna pomoć sanirala povrede, krv na sve strane! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.08.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković se povredila prilikom spuštanja niz tobogan, pa su momci iz hitne pomoći odmah reagovali i sanirali joj rane na telu.

Republika

Foto: instagram.com, Republika.rs

Sanja Stanković dobila jezive povrede

 

Rijaliti ličnosti starleta Sanja Stanković objavila je uznemirujuće klipove na svom Instagram profilu njenih brutalnih povreda.

Naime, Sanja je otišla na tobogan sa malom devojčicom, sa kojom se spuštala u bazen. Tom prilikom Stankovićeva se prevrnulo, a kako bi zaštitila malu devojčicu, ona je sebe žrtvovala, pa je tom prilikom zadobila ogrebotine, posekotine i žive rane. 

 

 

Sanja se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te im se požalila, pa objasnila šta se zapravo desilo. 

Definitivno mali tobogan nije za mene, jer sam se tako ubila i razbila sam se - rekla je Sanja.

Republika

Foto: instagram.com

Sanja Stanković se povredila

 

Odmah potom je reagovala hitna pomoć, koja je Sanji ukazala sve što je bilo potrebno kako bi se rane očistile i sanirale. 

Ovo nije prvi put da Sanja ima nezgodu, nekoliko puta joj se do sada dešavalo da se raskrvari, a potresna priča o njenoj automobilskoj nesreći je i obeležila njen život. 

 

- Ja sam krila mesec dana za nesreću, znali su moji najbliži prijatelji, svi su me ispoštovali i nisu širili dalje. Moj prijatelj je došao sa njegovom devojkom da vidi kako sam, posle par dana je moj deda imao nesreću, ja sam ga pozvala i pitala kako je. Saznalo se kasnije da sam imala nesreću, mene niko nije pozvao, nemam potrebu ni ja da pružam priliku. Video si na šta liči auto, moja drugarica je mislila da sam mrtva. Sećam se i kako sam letala, i kako sam se tumbala po autu... 15 avgust ću slaviti kao drugi rođendan.

Detaljnu potresnu ispovest Sanje Stanković kroz suze, možete pogledati u nastavku teksta u video prilogu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

23.08.2021 05:36

Jadnica. Nema čime da se pohvali.