PRAVO IZ ZATVORA U ZADRUGU 5: Otkrivamo još jednog zadrugara, bio je iza REŠETAKA, mahao je PIŠTOLJEM i bio umešan u PLJAČKE, a sada dolazi pred kamere! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

22.08.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Benjami Spahović je odlučio da se upusti u poslednju sezonu ,,Zadruge 5"!

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay

Otkrivamo novog učesnika Zadruge 5, pravo iz zatvora u Šimanovce

 

Rijaliti učesnik ,,Parova" Benjamin Spahović je tokom boravka u vili ostao zapažen po raznim ljubavnim aferama, a tada kao jedan od najatraktvnijih i zgodnijih momaka, uneo je pištolj, zbog čega je izbio neviđeni skandal. Iako se produkcija tada oglasila povodom Benjaminovog ispada, on je sada otkrio da se upušta u novu rijaliti avanturu i poslednju sezonu ,,Zadruge 5".

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju koju su mu poslali fanovi, na kom je njegova slika stavljena iznad logoa Zadruge 5, a potom je uz status otkrio da je potpisao ugovor. Međutim, Spahoviću su mnogi odmah počeli da se smeju, jer je ispao nepismen tokom pisanja statusa. 

Republika

Foto: instagram.com

Benjamin Spahović ulazi u Zadrugu 5

 

- Potpisan ugovor za Zadrugu! Očekujte neočekivano! Voli vas Tigar - napisao je Benjanim, a reč ,,očekujte" je razdvojio i napisao ,,očekuj te", zbog čega su mu se mnogi podsmevali. 

Inače, Banjemin je dobar prijatelj sa bivšim zadrugarom Kristijanom Golubovićem, a nedavno mu je on pružio javnu podršku, nakon što je izašao iz zatvora. 

Republika

Foto: instagram.com

Kristijan pružio podršku Benjaminu Spahoviću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

22.08.2021 11:27

Opet kriminalci i prostitutke.

Odgovori 15 0
Marko

24.08.2021 21:16

Kriminalac pozdravio kriminalca.Jedan kriminalac iz zatvora u Zadrugu,a drugi kriminalac iz Zadruge pozdravlja drugog kriminalca.Oba kriminalca su prijatelji tajkuna Mitrovića,a to znači da se dva kriminalca druže sa trećim kriminalce. Mladi bježite bilo gdje,pa ako treba i u Avganistan,ovdje će biti uskoro kriminalac do kriminalca.