RIALDA I KENAN OPLJAČKANI? Ljubavni par ostao bez PAPRENO SKUPE MAŠINE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.08.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović su ostali bez automobila, a njihova zajednička drugarica ispričala je za medije sve detalje koji su prethodili ovom nemilom događaju.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Rialdu i Kenana opljačkali

 

Bivši zadrugari Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović svoju ljubav su započeli pred kamerama u rijalitiju ,,Zadruga 4", a po izlasku su odlučili da se skuće, te su pronašli idealan stan za njihovo malo ljubavno gnezdo. 

Međutim, problemi i izdaci stižu sa svih strana, oni su nedavno bili na proslavi kod novopečenih mladenaca Maje i Alena Hadrovića, te su nam tom prilikom otkrili da su počeli zajedno da žive, a da uskoro možemo da očekujemo i njihovu veridbu.

No, kako mediji saznaju, njima je automobil potpuno nestao, a njihova zajednička drugarica otkrila je šta se zapravo desilo.

Odsekli su se kad su izašli iz stana i videli da nema auta! Bili su ubeđeni da ga je neko ukrao. Posle tog prvog stresa, čuli su se sa prijateljima, objasnili gde su se parkirali i drug im je objasnio da ga je verovatno pauk odneo. Tako je i bilo, morali su da plate kaznu i transport , ali isto im se desilo posle par dana. Kako stvari stoje, njima bi bilo isplativije da se voze taksijem, ako ništa drugo, poštedeli bi sebe stresa – kaže za Svet njihova drugarica.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Rialda i Kenan ostali bez auta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snex

22.08.2021 13:45

Bolje bi im bilo da se vrate u Bosnu! Ne mora svaki učesnik da se useljava u beograd

Odgovori 42 13
Bhm

22.08.2021 16:37

Meni je neverovatno da im je auto potpuno nestao!?Mislio sam da automobil može samoslo da nestane a njima kazu potpuno?!?Pa kako to potpuno???

Odgovori 27 8