ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI: Kija zbog Slobe dobila otkaz!

Autor:

Zadruga

08.12.2017

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar obavijena je velom tajni od prvog trenutka kada se njeno ime pomenulo u "Zadruzi", što se i nastavilo njenim polovičnim objašnjenjima u samom rijalitiju. Ipak ovu tajnu nije uspela da sakrije!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Kako je klupko počelo da se odmotava, tako je u javnost stigla šokantna informacije koje je Kija pokušala da sakrije, ali bezuspešno!

RepublikaFoto: www.instagram.com/sloba_radanovic_fanovi
Sloba Radanović i Kija Kockar!

- Kija je godinama radila za tu kompaniju, bila je poštovana stjuardesa koja je radila na privatnim letovima i primala je platu oko 6.000 evra svakog meseca! Čak je i Sloba nekoliko puta obilazio u Emiratima, pa su tamo nastale njihove zajedničke slike iz Dubaija i Abu Dabija! Međutim, ona je prekršila osnovno pravilo zbog svog muža Slobodana pa joj je nedavno stigao mejl da je avio-kompanija raskinula ugovor sa njom! Kristina je bila šokirana i nije verovala šta ju je snašlo - kaže njena prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading