ALEKSANDRA NIKOLIĆ IDE HITNO POD NOŽ KAKO BI SPASILA ZDRAVLJE: Prijatelj bivše zadrugarke otkrio da je čeka OZBILJNA operacija, posledice su BOLNE! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

21.08.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija ,,Zadruga" Aleksandra Nikolić će uskoro otići pod nož, a izvor blizak zadrugarki nam je ispričao i zbog čega se odlučila na ovaj korak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolićč ide pod nož

 

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 4" odlučila je da svoj život dovede u red, te se potpuno posvetila sebi. Iako je bila loše nakon izlaska iz rijalitija zbog ljubavnih problema koje je imala tokom proteklih devet meseci, ona je odlučila da se prepusti životu, a posvetila se i svojoj mentalnoj snazi.

Međutim, Aleksandra mora uskoro pod nož, kako bi popravila svoj fizički izgled, koji joj se više ne sviđa. Naime, pored atraktivnog izgleda, Nikolićevu su uvek krasila velika usta, u koje je stavila biopolimer pre nekoliko godina, a vremenom ih je dodatno punila hijaluronskom kiselinom, što inače nije preporučljivo da se radi.

Republika

Foto: Republika

Aleksandrin prijatelj otkriva sve o operaciji

 

Mnoge poznate dame su se upustile u avanturu mešanja filera i silikona, te su zbog toga imale ozbiljne probleme, a o svemu možete pročitati OVDE.

Izvor blizak Nikolićevoj nam je otkrio da Aleksandra planira da ode na hiruršku operaciju vađenja silikona iz usana, a potom planira i da popravi grudi, koje su joj se vremenom spustile. 

- Aleksandra mora da ide pod nož zbog usana, mislim, ona je moja, lepa je svakako, ali ona je izrazila želju da se sredi, ja je podržavam u tome. Hoće da izvadi silikone iz usana i da se vrati prirodnom izgledu - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

- Ona hoće i grudi da sredi, spale su joj baš, a imala je top grudi! Sad planira da ih podigne, pa će videti da li to može sve odjednom da uradi. Ne znam ni što je stavljala silikone. Mislim, ima velike grudi, koja joj prave nekad problem sa kičmom i onda je bole leđa, pa zbog toga isto to mora da sredi, da ne bi imala veće neke komplikacije.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Aleksandru uskoro čeka ozbiljan estetski zahtav

 

Inače, Nikolićeva je grudi i usne uradila tokom boravka u Bujanovcu i Švedskoj, kada je radila kao animir dama, zbog novca koji joj je trebao kako bi preživela i pomogla majci za lečenje, koje je bilo skupo. 

- Lekovi su za lečenje njene majke bili skupi, pa je ona htela da što pre zaradi veliki novac kako bi pomogla majci, ona joj je sve u životu. Sada je situacija bolja, ja se nadam da Aleksandra više neće odlaziti tamo i baviti se poslom te vrste, vreme je da ona sredi svoj život, jer je pametna i može mnogo toga da postigne! Nju je neka drugarica valjda nagovorila na to, znate kako to ide, predstavi joj se da je to laka zarada, a takoreći ne radiš ništa osim što zabavljaš goste plesom i eto, to te povuče, ali srećom, uz pomoć jednog prijatelja je ušla u rijaliti i sve se sada sredilo - govori izvor blizak Aleksandri za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading