MAJA I ALEN SU SE ZAKLELI NA LJUBAV, A OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO: Otkrivamo ISTINU sa ceremonije za koju niko nije znao! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

21.08.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Maja Marković i Alen Hadrović su se zakleli na vernost i ljubav jedno drugom, a potom su odigrali prvi ples, koji ima mnogo veći značaj za novopečene mladence.

Bivši zadrugari Maja Marković i Alen Hadrović su juče pred svedocima izgovorili sudbonosno ,,da", a o bajkovitoj svadbi se i dalje priča. Mi smo vam juče doneli ekskluzivno kako su izgledale zvanice, a među njima i bivši zadrugari koji su se tamo našli.

 

Međutim, svima je promakao jedan detalj, koji će vas oduševiti. Naime, nakon ceremonija obavezivanja na večnu ljubav, vernost i lojalnost, mladenci su odigrali prvi ples. Bajkovita scena, dim, prigušena svetla i srećni mladenci odigrali su ples uz ples iz bajke ,,Lepotica i zver".

Sigurno se sada pitate zbog čega je to toliko važno? Poznato je da se tokom prvih plesova na svadbama obično vrte jedne te iste pesme, ali Maja i Alen su se odlučili na ovaj korak jer za njih ova numera ima poseban značaj. 

- Maja i Alen obožavaju pesmu iz crtaća, oni su još u ,,Zadruzi" pričali o tome ispod pokrivača, maštali su o spoljnom svetu... On će čak i istetovirati likove iz crtaća, jer to predstavlja njihovu bajku, koju su od juče počeli da žive - govori izvor za Republika.rs.

Mi smo jedini koji smo dobili snimak prvog plesa, koji ste imali prilike juče da pogledate, a na prve taktove pesme Maja i Alen su se nasmejali, a potom i zaplesali.

- Njima je to omiljeni crtani, a oboje su tolika deca u duši, da jedva čekaju da se ostvare kao roditelji, doduše Maji će to biti drugo dete, ali Alen je presrećan što će postati otac malog dečaka, u porodici vlada neviđena euforija zbog toga - dodaje izvor za Repulika.rs.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Maja i Alen na svadbi se poljubili

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading