KLEO SE O NEROĐENO DETE DA VOLI OLIVERU NAJVIŠE: Lepi Mića i Kristijan OSUDILI ponašanje Vuka Moba, pa ga UNIŠTILI BRUTALNIM KOMENTARIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.08.2021

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića i Kristijan Golobović osudili su ponašanje Vuka Moba.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Vuk Mob, Dušica Jakovljević i Marko Đedović

 

U toku je emsija "Narod pita". Gosti emisije su Kristijan Golubović i Lepi Mića, a usledilo je telefonsko uključenje, javila se Ljubica iz Nikšića, a na samoom početku razgovora želela da je gosti prokomentarišu sinoćno ponašanje Vuka Moba kao i napuštanje emisije i nasrtanje na Dušicu Jakovljević i Marka Đedovića.

- Napuštanje emisije nije opravdanje ni za koga. To što se desilo Vuku i majci njegovog deteta su sticaji okolnosti. Đedović je prijatelj od majke njegovog deteta, mislim da je Vuk pukao kada je Đedović rekao da je proveo više vremena sa njegoovim detetom. Vuk nema razloga da se ljuti na bilo koga, on je birao saputnicu sa kojom će imati dete. On se kleo u nerođeno dete da voli Oliveru najviše na svetu - rekao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića, Ivana Šopić i Kristijan Golubović

 

- Ja bih prokomentarisao kako sam video Vuka tamo, kao dečka jako dobre duše, ali sa falinkom u psihi. On je imao napada panike, mnogo smo pričali na tu temu. On je video svet drugačije. Kao stariji i iskusniji zaključio sam da je on van toga da bude otac, da bude kraj deteta u tom nekom smisli. Nije još bio zreo. Često je pitao kad dođe dete kako da ga drži. On je tipičan otac koji kad dobije dete potpuno se izgubi. Mislim da nije bio spreman za dete i da se to odrazilo u vidu toga. Kad sam video posle one istrajnosti, iako se njuškao sa Paulom, a pričao je samo Olivera, moja Olja, tražio u oblacima njen lik - ubacio se Kristijan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović

 

- Momci iz tog sveta, reperi, ribe i nastupi, ne mogu oni, moraju da budu mnogo privreženi ženi da bi to uspelo - nastavio je Kristijan.

- Da li je dovoljno 20.000 dinara mesečno za dete? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Ma kakvi, ja toliko dam za brisače na semaforu mesečno - rekao je Kristijan.

- Nikada ne treba okvirno stavljati cifru, dajte koliko je potrebno. Ako se ti ograđuješ finansijski, nebitno je sa kim ga ti imaš. Razočaran sam sa te strane - nastavio je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

 

- Mislim da je izbačen iz koloseka smrti njegovog oca - dodao je Kristijan.

- To se ne možete opravdati da on daje 20.000 - ubacio se Mića.

 - Mene je kod ivane ubilo to što je vaspitanjem ćerke mene odaljila od deteta, isada da sve majka daje - rekao je Kristijan.

- Kad ga vidim prvi put sa njim ću da popričam. Ako me sada sluša Vuk mob, nikada ne treba da stavljaš okvirnu cifru, tu ne štediš. Ja nisam mogao noćima da spavam dok Sara nije počela da zarađuje. Ako on misli da tera inat Oliveri, zbog sebe treba da daje novac. On je Oliveru dizao u nebesa i onda je izašao i posle mesec dana haos. Da li je to navođenje što ne vredi toliko ili ljudi nisu normalni? Svaki dan može da se popravi i pokvari. Ako je brak loš, nisam ja kancelarija za čuvanje brakova - nastavio je Lepi Mića.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading