OD STRAHA SAM SE VRATILA DVA KORAKA UNAZAD! Dušica Jakovljević otkrila detalje nasilničkog ponašanja Vuka Moba: TRESLA SAM SE, BILA SAM U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

20.08.2021

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević doživela je neprijatnost kada je u emisiji ''Narod pita'' nakon što je Vuk Mob nasrnuo na Marka Đedovića, napao i nju tokom reklamnog bloka.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stsock

Dušica Jakovljević ispričala sve o incidentu sa Vukom Mobom

 

U emisiji ''Narod pita'' gost je bio reper Vuk Mob koji je napravio skandal kada je nasrnuo na Marka Đedovića, a onda je tokom reklamnog bloka napao voditeljku Dušicu Jakovljević, koja se sada oglasila i otkrila šta se tačno dogodilo, prenosi Alo.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Vuk Mob nasrnuo na Marka Đedovića u emisiji

 

- On je najpre rekao da mora da ide u jedan posle ponoći jer sutra mora rano da ustane, a ja sam mu rekla da bi trebalo da ostane pre svega iz poštovanja prema produkciji Zadruge. Smatrala sam ga za profesonalca i tako sam se ophodila prema njemu. Tu je prvo bio iznerviran, a onda se osetio ugroženim jer ja nisam prekinula gledateljku koja je govorila na temu njegovog privatnog života. Rekao mi je da ja nisam profesionalac i da je trebalo da je prekinem, a ja njemu da on nema kredibilitet da mi govori da sam ja neprofesionalna - rekla je Dušica i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vuk Mob pravi haos u emsiji ''Narod pita''

 

- On je nekoliko puta za vreme emisije ustajao da uzme vodu, da ode do toaleta i ja sam neprofesionalna? A onda je počeo da ređa psovke i da spominje moju decu. Za sve to vreme ja sam samo govorila da ne sme tako da razgovara sa mnom. U jednom trenutku sam stajala ispred Đedovića, a predamnom je bio veliki sto koji se koristi za snimanje u jutanjm programu. On je bio malo dalje od stola kada se zaleteo na mene. Da nije bilo tog stola, Vuk bi mi se uneo u lice - rekla je Dušica.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Vuk Mob nasrnuo na Dušicu Jakovljević tokom reklamnog bloka

 

- Od straha sam se samo vratila dva koraka unazad i sela na svoje mesto. Tada je obezbeđenje reagovalo i one je izašao iz studija. Bila sam u šoku, tresla sam se, ali ne od straha od njega, nego od šoka. Nekoliko minuta potom sam morala sa osmehom da nastavim emisiju, a i dalje sam se tresla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stefa

20.08.2021 17:53

Nasilnik. Ne treba mu dati da pipne dete. Samo da može da ga vidi kroz prozor.

Moja baba

20.08.2021 19:21

Zanimljivo je da I on I Vladimir, nose neke posljedice nastale u ranom dobu, njihova opterecenost roditeljima je pogubna po njih. Zato roditelji ne opterucujte svoju djecu nekim fol normama, samo ih volite da bi odrasli u zdrave ljude.

Odgovori 12 4