OVO JE PRAVO LICE VUKA MOBA: Isplivali detalji kako je reper NASRNUO na voditeljku Pinka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.08.2021

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Mob prošle noći nasrnuo je na voditeljku Dušica Jakovljević, a sada su isplivali svi detalji njegovog bezobraznog i nedoličnog ponašanja tokom reklama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Đedović otkrio detalje o Vuku Mobu

 

Bivši zadrugar Marko Đedović nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević saopštila da je prošle noći bila u strahu zbog ponašanja repera Vuka Moba, oglasio se i otkrio sve detalje o dešavanju tokom reklama za vreme emisije ,,Zadruga - Narod pita".

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Đedović o skandalu sa Vukom

 

Naime, on se oglasio na Instagramu kroz status i objasio da je Vuk bio agresivan prema njima dvoma, ali da je obezbeđenje televizije Pink bilo u pripravnosti.

Da pojasnimo, pošto vidim da dolazi do zabune. Gojko je za vreme reklama najstrašnije izvređao voditeljku emisije NP Dušicu Jakovljević i zaleteo se na nju, uz gomilu uvreda koje je izgovarao dok je izlazio iz studija u kome je voditeljka na radnom mestu. Uz sve to, Dušica je samohrana majka dvoje dece. Toliko o empatiji i razumevanju žena koje su se našle u poziciji majke njegovog deteta - napisao je Marko.

Republika

Foto: printscreen/ instagram.com/ marko_djedovic_

Đedović o skandalu sa Vukom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pedja

21.08.2021 08:52

Slika i prilika samohrane majke dvoje dece,koje patetisanje.Najobicnija starleta,one mogu da vredjaju,pljuju udaraju ali nedaj boze da njima neko nesto kaze ili uzvrati.

Odgovori 139 16
Cica

21.08.2021 21:21

Pored milion kamera nema nikakvog snimka. Sve je to malo onog zla Olje Konotar. A ovu vimaru treba neko da spusti na zemlju.

Odgovori 78 8
Vlada012

22.08.2021 22:37

Zasluzila je,sa Djedovicem je "lozila"ovog čoveka.Sta nas briga sto je ona samohrana majka,neka bude realna i ne pristrasna pa i trezna.

Odgovori 23 2