MINA I DALJE PATI ZA MENSUROM? Zadrugarka objavila VRELI SNIMAK iz kreveta u kom je spavala sa bivšim dečkom, OVIM potezom srušila internet! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

19.08.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški šokirala je pratioce na društvenoj mreži Instagram zbog poteza kom se niko nije nadao.

Republika

Foto: instagram.com/_mina.official__

Mensur ljubi Minu Vrbaški

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški objavila je vreli snimak na svom Instagram profilu, kako leži na krevetu i snima se u ogledalu koje se nalaze na plafonu apartmana.

Društvene mreže su se usijale od komentara da je svoj izgled dovela do perfekcije, a ono što je sve šokiralo jeste da se u istom tom krevetu i apartmanu tukla sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina i Mensur se svađaju

 

Naime, prošle godine, u ovo vreme Mina i Mensur su uživali u ljubavi, bar se tako činilo, dok njihovi problemi nisu zapravo isplivali u javnost, nakon čega je usledio i buran raskid, a potom je i reagovala policija, kako je zadrugarka ispričala tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 4" u emisiji ,,Pitanja novinara". 

Dok su još bili u ljubavi, oni su uživali i baškarili se po luksuznim apartmanima, spa centrima, odakle su svakodnevno obaveštavali svoje pratioce kako uživaju. Tako su i objavili fotografiju koju su napravili na krevetu, a iznad njih na plafonu se nalazilo ogledalo. Istu takvu fotografiju Mina je napravila godinu dana kasnije, u istom apartmanu, na istom krevetu gde je nekada spavala sa Ajdarpšaićem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Alex

19.08.2021 09:17

Ovo je propast drustva i intelekta da se ovoliko prostora daje prostitutki koja je bas divan primer za buduce narastaje,sto ne posvetite vise paznje npr vaterpolistima,glumcima a ne samo ovim otpadima normalnog drustva.I sutra ocekujete normalnu i zdravu Srbiju,Nikad za vek vekova ova zemlja samo tone sve dublje i dublje u ponor privitivizma!!!

Ana

29.08.2021 20:14

MINA je najfatalnija, najlepša, najšarmantnija, buntovnik bez razloga i najmlađi učesnik rijalitija u istoriji. Jedina je bila iskrena u vezi svoje prošlosti, čak često govori o sebi lošije nego što jeste. Mina Vrbaški je po svemu posebna. MINA JE POBEDNIK! 💜 Dete ne može da se bavi prostitucijom, može samo da bude zloupotrebljeno! Pedofilija je najstrašnije zakonski kažnjiva, a tek podvođenje maloletne osobe još drastičnije. NELJUDSKI JE KORISTITI NEADEKVATNO MININU ISKRENU ISPOVEST DA BI JE NEISTINITO OSLOVLJAVALI I KINJILI. NIKADA NIJE PRIZNALA DA JE PROSTITUTKA, VEĆ DA JE TO BILA U PROŠLOSTI KAO MALOLETNA, ŠTO JE SAMIM TIM JOŠ STRAŠNIJE DA SE ZLOUPOTREBLJAVA. MOŽE DA UZME OZBILJNE NOVCE, TO JE STRAŠNA KLEVETA POVEZANA SA OSETLJIVOM TEMOM DEČIJE PROSTITUCIJE ZA KOJU, NI U KOM SLUČAJU, MINA NIJE ODGOVORNA. TREBA DA TUŽI SVE KOJI JE TAKO NAZOVU, JER TO JE SRAMNO I DEBELO KAŽNJIVO!