MARIJA KULIĆ OČAJNA, GRCA U SUZAMA: Miljana baca pare po Derventi, isplivali svi JEZIVI DETALJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.08.2021

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić u strahu je zbog njene ćerke Miljane Kulić, koja je odlučila da se baškari sa novcem, a sada su i komšije progovorile o svemu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija i Miljana u suzama

 

Bivša zadrugarka Miljana Kulić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga" nije krila da je ostala šokirana zbog informacija koje je saznala kada je reč o zdravlju njenih roditelja. Marija i Siniša Kulić tokom njenog boravka u Šimanovcima, saznali su da imaju velike probleme sa zdravljem, ali izgleda da to njihovu ćerku i ne tangira mnogo.

I dok se njih dvoje bore za život, ali i da Miljanu izvedu bar malo na pravi put, ona se odala porocima, o čemu smo već pisali, noćni izlasci, ludi provodi, kockanje, a šuškalo se po gradu i za još dosta toga.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Miljana se kockala

 

– Marija plače svaki dan. Ona ne sme da se nervira i potresa sada, ali ne vredi. Umesto da bude sa njima da im olakša, da pričuva Željka i izvede ga napolje i u šetnju, ona se bahati po Beogradu i Bosni. Marija je mnogo ljuta na nju, pogotovo kada je čula da je Miljana otišla u Zolin rodni grad Derventu, gde se provodi sa njegovim menadžerom Bobanom. Taj menadžer je pričao sve i svašta za Miljanu, pljuvao je, a sada kada opet ima pare, odmah joj se javio. Izvlače joj pare, a ona samo čašćava. Na hiljade evra troši. Prati Zolu, da ne kažem uhodi ga preko menadžera, ma strašno se ponaša – objašnjava za Star komšinica Kulića iz Niša kojoj se Marija požalila i dodaje:

Preko taksiste koga Miljana stalno angažuje, Marija saznaje gde je vozi, sa kim se sastaje i koliko para troši. To su velike cifre kojima se Miljana sada razbacuje. Jeste bila zatvorena deset meseci i željna je provoda i druženja, ali nije sada situacija za to. Marija mi stalno kuka da ne zna šta da rade sa njom. Da će ostati bez dinara, jer je sada počela da uhodi i prati Zolu, čak sumnja da plaća njegovom menadžeru za informaciju gde je on. Mnogo im je teško šta im Miljana sve sada priređuje, a Siniša iz kreveta ne ustaje – ispričala je komšinica, dok se Zola javno oglasio i otkrio da ga Miljana uhodi po Bosni.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana pravi haos

 

Čuo sam da je došla u Derventu, apsolutno me ne zanima ni gde je ni kod koga je jer sam se uverio da mi ta devojka zaista želi zlo, pokušala je na patetiku da mi ponovo priđe i zagorča život, ali ovog puta joj to neću dozvoliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading