KRISTINA SPALEVIĆ O VEZI SA KRISTIJANOM: Intenzivno radimo na bebi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.08.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Kristina Spalević otkrila je u emisji ''Narod pita'' da se plašila da se njen dečko Kristijan Golubović ne vrati ženi, ali sada kada je sve prošlo da se vole i da rade na prinovi koju jako žele.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristina Spalević otkrila da ona i Kristijan aktivno rade na bebi

 

Bivša zadrugarka Kristina Spalević bila je gost u emisiji ''Narod pita'' i tom prilikom priznala da ona i njen dečko Kristijan Golubović aktivno rade na bebi.

Kristina je priznala da su je mnogi osuđivali zbog veze sa oženjenim Kristijanom, a Ivana Šopić koja je vodila sinoćnu emisiju primetila je da su ipak blaže prošli od mnogih parova koji su uradili isto.

- Većina jeste, iskreno. Što bi rekao Kristijan, ima neka budala koja i nas podržava. Dosta mi ličimo, unutra smo počinjali i završavali rečenice zajedno. Mnogi kažu i da ličimo i da sam ja Kristijan u ženskom obliku. Da se vratim na temu, mislim da je deo ljudi prepoznao da je ovo nešto drugačije. Bilo je trenutaka, ali nismo bili ekstremni kao Tara i Ša, nije toliko ekstremno bilo. Tastatura mafija piše svašta, ali na ulcii je nešto drugo Nikada nisam naišla na osude. Njemu dobace kad ja nisam tu to se dešava. Evo danas smo išli neštoda završimo, ja nisam bila tu i prišla mu je žena i rekla nisi to trebao da uradiš, on se nasmejao i rekao e da sam sa tobom to uradio i namignuo. Postala sam ljubomorna iskreno, vole ga žene. Kad je to prišao nisam mu verovala ali sam se sad uverila. Brzo smo priznali sve možda smo zato pošteđeni. On je imao autoritet u kući da se razumemo možda i zato - rekla je Spalevićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristina priznala da ih mnogi osuđuju, ali da ipak nisu bili ekstremni kao Tara i Ša

Ivanu je zanimalo da li se plašila da će se Golubović vratiti ženi, a Spalevićeva je iskreno rekla da je imala dozu straha da se tako nešto ne desi.

- Jesam iskreno kada sam bila unutra. Kada je izašao bio me je strah, sve dok nije ušao i preskakao ogradu. Bila sam zabrniuta, čak i posle toga, naravno da mi je padalo napamet. Uvek sam imala osećaj da to može da se desi. Imao je on pehove u drugom rijalitiju, nije bilo ovako ali opet. Ja to recimo nikada ne bih oprostila, ali svi smo mi drugačiji - odgovorila je Kristina, a onda dodala i da rade na bebi svakodnevno.

- Radimo intenzivno, mi nismo pazili ni u Zadruzi. Slutimo stalno sa nekim bebama i igračkama - kroz smeh je rekla Kristina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading