TVOJ BRAT JE POLOMIO DEVOJKU OD BATINA! Zadrugarka iznela SKANDALOZNE tvrdnje o Mišelovoj porodici!

Autor: Republika.rs

Zadruga

17.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Erić i Mišel Gvozdenović brutalno su se obračunavali u studiju Pinka i izneli strašne optužbe jedno protiv drugog.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši zagrugari Zorica Erić i Mišel Gvozdenović u klinču

 

Iako su mnogi verovali da se rijaliti završio još odavno, to za bivše zadrugare ne znači ništa. Oni svoje bitke nastavljaju da vode i van imanja u Šimanovcima i to još žešće nego dok su delili zajednički prostor.

Naime, tokom emisije "Narod pit" Zorica Erić i Mišel Gvozdenović ušli su u burnu raspravu gde su pominjali i članove porodica ne štdedeći se nimalo. Pale su tu i ozbiljne optužbe:

-Moja deca nemaju normalno kretanje, dobila sam poruku kako je tvoj brat polomio svoju devojku, prebio, polomio karlicu. Nisam htela ni da pričam o tome dok nisam videla da je Kristijan to objavio - rekla je Zorica.

Mišel tvrdi da njegova porodica ništa nije kriva i da je spreman da snosi posledice: 

-A ti si htela mene da kanališ sa Kristijanom, nemaš preča posla i ti živiš tuđe živote! Za sve ćeš odgovarati! Neka sve što ja radim i moja porodica, neka mi se duplo vrati, neka ide na našu dušu, a sve što vi radite neka ide na vašu, a mnogo ste toga loše uradili - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

17.08.2021 06:44

Mišelu Gvozdenoviću nisu ništa mogli da zamere paa su ga opanjkavali preko njegovih članova porodice. Ovde se radi o zadrugaru Mišelu a ne o njegovim članovima porodice, komšijama, rodjacima . . . . . . . . . .

Dolores

17.08.2021 16:01

Odvratno, kako mogu uopće dovesti ovu odvratnu Zloricu u emisiju, žena je najdublje dno dna.