RIALDA ODLEPILA! Nije izdržala pritisak, brutalno napala sve: VI STE TU DA PRATITE ŠTA JA RADIM!

Autor:

Zadruga

16.08.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Rialda Karahasanović više nije mogla da podnese negativne komentare upućene njoj i njenom partneru Kenanu, te se oglasila na svom Instagram profilu i najstrašnije udarila na sve one koji su protiv njih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rialda Karahasanović

 

Bivši zadrugari, Rialda Karahasanović Kenan Tahirović, započeli su svoju vezu u rijalitiju ''Zadruga'' i iako su svi sumnjali u njihovu ljubav, oni su uspeli da održe svoju vezu i započnu zajednički život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

Međutim, i dalje ima onih koji su protiv njihove ljubavi i koji ne žele da oni budu srećni, te je Rialda rešila da stavi tačku na sve negativne komentare i u jednoj objavi na svom Instagram profilu poslala brutalnu poruku svima koji su protiv njih.

- Za sve ove Kenanove "zaljuđenike" (naravno u negativnom kontekstu). Vi i jeste tu da pratite šta ja radim jer sam je*eni Holivud za vas! Pi*ka vam materina poremećena - napisala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/queenrialda

Rialda poslala poruku svim Kenanovim i njenim neprijateljima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

16.08.2021 17:36

Vrime joj je za psihološku analizu uma... Liči se ženska....