MAJA MARINKOVIĆ TRESLA GLAVOM O VRATA: Isplivao UZNEMIRUJUĆI snimak iz Zadruge koji će vas ŠOKIRATI, ovo ne pokušavajte kod kuće! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2021

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je zbog bivšeg zadrugara Marka Janjuševića Janjuša nekoliko puta povređivala glavu, te je istom udarala od čvrste predmete, a sada je jedan od snimaka postao viralan na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Maja udara glavom u vrata

 

Hit pevačice Violete Viki Miljković ,,Crno na belo" postao je planetarno viralan na društvenoj mreži TikTok zbog plesa petorice mladića koji su napravili koreografiju na osnovu teksta numere. 

Pevačica se oglasila povodom toga, te je za prokomentarisala mladiće koji su ponovo oživele njen stari hit. 

Bravo za koreografa i koreografiju - napisala je Viki kratko.

Republika

Foto: Republlika/Dušan Lukić

Viki Miljković o hitu

Međutim, da stvar bude morbidno urnebesnija, na Instagramu se pojavio klip zadrugarke Maje Marinković, koji je takođe postao viralan. Poznato je da je ova zadrugarka nekoliko puta udarala glavom o zid, stub, vrata, pa su fanovi rijalitija ,,Zadruga" napravili urnebesan snimak Maje Marinković, a usput su uklopili scene koje opisuju njen odnos sa Markom Janjušević Janjušem. Akcenat je svakako stavljen na trenutak kada Viki u pesmi izgovora ,,Pa nek udarim u zid glavom", u tom trenutku se pojavljuje scena Marinkovićeve koja glavu zabija u vrata, tokom svađe sa Janjušem. 

Sve to, na svom Instagramu podelio je bivši zadrugar Marko Đedović u komentar ''Ajde mangupi nek vam ovo bude izazov!''.

Svakako da ovaj trend udaranja glavom o bilo koji predmet koji može da izazove povrede nije primer koji trebate da sledite, s toga, ovo ne pokušavajte kod kuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading