ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA MINE I MENSURA: Tukli su se, polivali, na kraju je reagovala POLICIJA, ovo je trenutak koji je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.08.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali su ljubavnu vezu tokom rijalitija ,,Zadruga 3", međutim, zbog burnog odnosa koji su imali, kako je bivša zadrugarka ispričala, morala je da reaguje policija.

Prošle sezone rijalitija ,,Zadruga 3" imali smo priliku da pratimo ljubavni odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, koji se na kraju završio neslano. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina i Mensur se svađaju

 

Naime, iako su oni tvrdili da se mnogo vole, konstantne svađe, rasprave, ljubomorne scene, tuče, pljuvanje i vređanje dovele su do toga da njihov odnos kulminira po izlasku, te je zadrugarka tvrdila da je na kraju morala da reaguje i policija.

ZBOG MENSURA REAGOVALA POLICIJA!

Republika

Foto: instagram.com/_mina.official__

 

 

Mina Vrbaški je tokom jedne emisije istakla da se plaši Mensura Ajdarpašića, te je potom otkrila da je zbog njegovog ponašanja morala da reaguje policija. 

- I policija je upetljana u sve to, posle svega ja sam se spakovala i vratila kući, imam strah, možda to čudno zvuči kada je to kažem, ali imam strah da se neke stvari ne dešavaju. I možda razmišljam koji korak unapred, a ne da idem samo emocijama i emocijama... - objasnila je Vrbaški.

Po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga" Mina i Mensur su se u jednom trenutku posvađali, pa je Osman Karić reagovao i otkrio sve o apartmanu u kom su se oni potukli. Potom je Mensur spakovao stvari i preselio se u najpoznatiju vilu na Zvezdari, u porodični dom Karića. Osman i Stefan Karić su prihvatili Mensura, a on se potpuno slobodno ponašao u kući. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina i Mensur se svađaju

 

Međutim, nakon godinu dana Minine rijaliti igre sa mnogim muškarcima, isplivala je fotografija iz vile na Zvezdari na kojoj su Mina i Mensur pozirali u periodu kada su imali mnogo problema. Osman je na svom Instagram profilu objavio ovu fotografiju, uz zanimljiv opis.

- Bili su drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno, ni drugo - citirao je Osman pevača Miroslava Ilića. 

 

Republika

Foto: instagram.com

Isplivala fotka Mine i Mensura

Tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 4" Mina je imala jedan nervni slom tokom kog je pustila more suza pred Paulom Hublin, a onda joj je i priznala da i dalje oseća nešto prema Mensuru, kao i da će on biti njena jedna od najvećih ljubavi u životu. Odmah potom je uplovila po ko zna koji put sa Filipom Carem u romansu, ali se ona opet brzo završila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading