ENA I JANJUŠ SE POMIRILI: Bivša supruga mu OPROSTILA sve, Maja sprema OSVETU kakvu ne može ni da zamisli! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.08.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš dobio je oprost od bivše supruge Ene Janjušević, međutim, njegovoj sreći na put će stati bivša devojka Maja Marinković, koja se sprema za osvetu kakvu će zapamtiti.

Republika

Foto: instagram.com/mali_janjus

Ena Janjušević oprostila Janjušu sve

 

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga" bio je u braku sa Enom Janjušević, od koje se razveo nakon što ju je javno prevario sa Majom Marinković. 

No, da se stvar dodatno zakomplikuje, tokom trajanja ,,Zadruge 4" Janjušu je na adresu u Šimanovcima stiglo saopštenje da će mu Ena oduzeti starateljstvo nad ćerkom Krunom Janjušević zbog njegovih konstantnih vrelih akcija sa Marinkovićevom, ali i tuča, maltretiranja i polivanja raznim tečnostima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ena Janjušević oprostila Janjušu skandale koje je pravio

 

Međutim, izgleda da je na samo njemu poznate načine, uspeo da omekša Enu, te su domaći mediji saznali da su se njih dvoje pomirli i da su sada u super odnosima. 

Sa ćerkicom sam u Crnoj Gori. Odmaram, uživam. Hoću da nadoknadim vreme koje nismo proveli zajedno zbog mog rijalitija i cele priče. Ćerka mi je centar sveta i jedino me njena sreća interesuje. Imam ovde dosta familije, rođaka, prijatelja, družimo se, lepo se provodimo. Kad ti se kao meni dese neke stvari u životu, shvatiš šta je najbitnije i šta je vredno svake žrtve, a da je sve drugo prolazno – kaže Janjuš za Svet i dodaje da je sa Enom postigao dogovor, da su sada u miru i da imaju lep odnos.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Maja Marinković plače

 

Ena mi je zamerila brdo stvari sa punim pravom. Ja njoj nemam pravo ni jednu reč da kažem ili bilo šta zamerim. Ja sam pravio sranja, a ne ona. Drago mi je što je posle svega toliko razumna i što je ipak stavila ćerkino dobro na prvo mesto. Da je želela, mogla je da mi zabrani da viđam dete i da ga vodim bilo gde, ali nije. Pokazala je koliko je veliki čovek i ja sam joj na tome jako zahvalan. Ena i ja nikad nećemo moći da imamo odnos kakav smo imali ranije. Prosto, sad nismo više bračni partneri, muž i žena, ali ću se truditi da postanemo pravi prijatelji, jer imamo nešto najvrednije na svetu, a to je naše dete. Neka nova žena, ako se nekad bude desila, OK, ali niti jurim, niti tražim. Ćerka mi je centar sveta. Zakleo sam se u crkvi da Enu i ćerku nikad više neću povrediti – obećava Janjuš.

– Čule smo se baš pre neki dan. Ona uopšte ne veruje u tu priču. Ubeđena je da Marko nju i dalje voli i da, ako se stvarno pomirio sa ženom, nešto laže, mulja i spletkari kako bi dobio šta hoće. Ubeđena je da će se Janjuš pomiriti sa njom. Ako se to ne desi, napraviće mu haos od života. Znajući nju, to sigurno i planira – kaže Majina drugarica za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading