BIVŠA ZADRUGARKA PONOSNO POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Maja Marković pozirala u provokativnom izdanju, ovaj prizor će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.08.2021

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Maja Marković pokazala je trudnički stomak, dok je pozirala na bazenu. Kako je poznato, ona će sledeće nedelje izgovoriti sudbonosno ,,da" svom izabraniku Alenu Hadroviću, a uskoro ćemo vam otkriti sve detalje njihove gala svadbe.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maja i Alen uživaju u ljubavi

 

Bivša učesnica rijalitija ,,Zadruga 4" Maja Marković objavila je sa svojim izabranikom srećne vesti, da će uskoro postati roditelji, a potom je usledila i informacija da će sledećeg petka pred svedocima izgovoriti sudbonosno ,,da". 

Njihova ljubav započela je na buran način u rijalitiju ,,Zadruga", a zajedno su se držali sve vreme, pa čak i u teškim trenucima, kada su bili na ivici da raskinu, Hadrović je odrigao lavovsku ulogu i pružio Markovićevoj utehu koja joj je trebala.

Republika

Foto: prinstcreen/instagram.com

Maja i Alen uživaju u ljubavi u jutarnjim satima

 

Nakon što su izašli shvatili su koliko podršku imaju, pa pored toga što im se dešavaju samo lepe stvari u životu, informacija da imaju dosta fanova ih je sigurno obradovala.

No, ono što je svima bilo zanimljivo jeste da je Maja danas ponosno pokazala svoj trudnički stomak. Zgodna zadrugarka objavila je fotografiju na Instagram storiju kako pozira na bazenu, a dok je uživala na suncu, bivša zadrugarka je ponosno istakla trudnički stomak.

Ono što su svi primetili jeste da je Maja tip idealne trudnice, budući da je u podmakloj trudnoći, a da se nije ugojila uopšte, šta više, izgleda zanosno i atraktvnije nego ikad.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marković pokazala trudnički stomak

 

Podsetimo, Maji će ovo biti drugo dete, jer je sina Andriju dobila sa prethodnim ljubavnim partnerom, sa kojim je prekinula kontakt i ljubavnu vezu još dosta pre ulaska u svet poznatih. Potom je uplovila u vezu sa Jovicom Putnikovićem, kog je odlučila da ostavi, pa se prepustila snažnim rukama Alena Hadrovića, koji je i danas čuva kao malo vode na dlanu. 

OSTAVILA VERENIKA ZBOG ZADRUGARA!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Alen u Zadruzi

 

Maja Marković tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 4" odlučila je da prekine dugogodišnju vezu sa tadašnjim verenikom Jovicom Putnikovićem, nakon čega je uplovila u ljubavnu romansu sa Alenom Hadrovićem. Iako su svi zadrugari navijali da stupi u vezu sa Hadrovićem, nakon što se odlučila na ovaj korak, postala je glavna tema u rijalitiju. Uglavnom su je svi napadali, ali se ona lavovski borila, jer je iz rijalitija otišla bogatija nego što je i očekivala. U rijalitiju je upoznala, kako ona voli da istakne princa iz bajke, odnosno Alena, a uskoro će mu i roditi naslednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading