PAPARACO! Mina i Janjuš uhvaćeni u LJUBAVNOM GNEZDU, nisu se odvajali nakon BURNE NOĆI, a onda su im se pridružili i ONI! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

13.08.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenuli smo u potragu za Markom Janjuševićem Janjušem, misleći da ćemo ga uhvatiti u strasnom zagrljaju sa Majom Marinković, a nas je šokirala Mina Vrbaški koja se nije odvajala od njega. Međutim, njima se pridružio još jedan ljubavni par.

 

Prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gostovale su Maja Marinković i Mina Vrbaški, koje su se posle dugog vremena sukobe i suočile sa glasom publike. Tokom emisije Marko Janjušević Janjuš ušetao je u studiju i Mini napravio iznenađenje, te joj je kupio čokoladu i plišanu igračku.

Republika

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Janjuš i Mina uhvaćeni u ljubavnom gnezdu

 

Odmah potom je i Filip Car uradio isto za Maju, te se potegla priča da su se rodile nove ljubavi. Mi smo krenuli u potragu za Janjušem, pa smo ga uhvatili u ljubavnom gnezdu sa Minom Vrbaški.

 

 

Iako smo mislili da ćemo ga uhvatiti na delu sa Marinkovićevom, ipak mu je društvo pravila atraktivna Mina. Oni su sedeli jedno pored drugog, a sve vreme su bili nasmejani i uživali su u lepom vremenu.

U jednom trenutku Mini i Janjušu su se pridružili Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović, koji su seli sa njima na piće, pa su verovatno sumirali utiske od prethodne noći. 

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA

Foto: Instagram.com

 

Mina Vrbaški je na svom Instagram profilu objavila snimak sa Janjušem, te je svima poručila jasnu poruku. Naime, ona je zapevala čuvenu pesmu ,,Ne može nam niko ništa,  jači smo od sudbine", pa je potom dodala i sledeće reči:

- Ovo je najjača ekipa i ne može nam niko ništa - rekla je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading