NEMAM VEZE SA TOM MENTOLKOM: Janjuš UNIŠTIO Maju nakon što je završila kod Cara u TOPLOM ZAGRLJAJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.08.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković prošle noći je bila u strasnom zagrljaju sa Filipom Carem, a uživo u programu on ju je poljubio u usta. Nakon burne noći, bivši rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš oglasio se za medije i otkrio njegovu stranu priče.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš se oglasio o odnosu sa Majom

 

U ranim jutarnjim satima Maja Marinković otišla je sa, kako se spekuliše sadašnjim dečkom Filipom Carem u poznato etno selu, u kom je, kako se zna bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš.

Nakon što je Janjuš u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" doneo poklon za Minu Vrbaški, isto to je uradio i Filip Car za Maju Marinković. On je nju poljubio u usta uživo u programu pred širokim auditorijumom, ali Marinkovićeva i dalje nije htela da potvrdi vezu sa njim. 

Republika

Foto: printscreen

Filip Car poljubio Maju Marinković u usta

 

Pošto je uhvaćena u etno selu gde odseda i njen bivši dečko Janjuš, on se oglasio za medije i ispričao svoju stranu priče o celoj situaciji.

- Nemam nikakve veze sa ovom mentolkom! Nemam nikakve veze sa njom. Ja sam ovamo dve godine, oni su zajedno, ona i Car. Nemoj da me spaja bilo ko sa njom. Ne želim bilo kakvo spajanje sa njom! Da li ona dolazi kod Cara ili ne, mene to ne interesuje. Očigledno da ona dolazi kod Cara i da žive tamo. Ne želim da dolazim u situaciju da me ljudi pitaju za nju više - zaključio je Janjuš za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Filip Car u provodou sa Majom Marinković

 

Bivša ga uhodi?!

Bivša rijaliti učesnica ,,Zadruge" Maja Marinković u ranim jutarnjim satima, kako je preneo portal Pink.rs, uputila se sa Filipom Carem u poznato etno selu, u kom je njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš. Dosta se spekulisalo o odnosu Maje i Cara, a ona nije htela da prizna vezu sa njim. Mnogi su pomislili da je ovaj potez Maja namerno uradila, kako bi Janjušu zagorčala jutro, budući da je poznato da se ovaj bivši ljubavni rijaliti par tukao i vređao do krajnjih granica tokom boravka u Šimanovcima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading