ŠA JE HTEO DA SEDIM KOD KUĆE SA NJIM! Tara otkrila detalje o raskidu, pa progovorila o novcu: Nisam mu tražila da PLATI!

Autor:

Zadruga

13.08.2021

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli su, a detalje o njihovom raskidu Tara je sad iznela na površinu!

Republika

Foto: Republika.rs

Tara otkrila da li će Nenadu vratiti pare za kaznu!

Ljubavna veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša razbuktala se u toku rijaliti programa "Zadruga 4" kada su ovo dvoje zadrugara postali ljubavnici, ipak od tada su prošli kroz mnogo uspona i padova, kao i kroz mnogo raskida i pomirenja.

Ipak, ovih dana piše se o najnovijem raskidu, koji je kako se čini i poslednji.

- Nismo zajedno i to je to! Jednostavno naš odnos je trpeo zbog nekih stvari koje su u poslednje vreme počele da se nagomilavaju. Teško nam je da komuniciramo , a najveći problem u našoj vezi je razlika u godinama- rekla je Tara i dodala:

 

 

- Problem je u meni i činjenici da mi se u poslednje vreme desilo mnogo stvari. Ne samo rijaliti, već i život i svi izazovi koji on nosi. Nama ne fali ljubavi u vezi, Nenad me obasipa pažnjom, ali postoji niz drugih faktora koji su sada nerešivi. Krenula sam kod psihijatra jer mi je sve postalo naporno, teško mi je da održavam ljubavnu vezu i od svega sam se udaljila.

Kako prenosi "Mondo", Tara priznaje da je njihova veza bila "izgrađena na pogrešnom temelju".

 

 

- Nenad očekuje od mene da dane provodim u kući s njim, a ja sam navikla da ceo dan budem napolju, s prijateljima, u kafiću u teretani... Izašla sam sa prijateljima u grad, a oni mi dali čestitku na kojoj je pisalo 'Tara, srećan raskid' i pustili je na video bimu na splavu. Ja to nisam tražila, ali sam čula da je posle Nenad zvao da dobije i on tu poruku- rekla je Simova i otkrila da li namerava da mu vrati 50.000 evra koje je potrošio na njenu kaznu zbog diskvalifikacije iz Zadruge:

- Nemam nameru da mu vratim 50.000 evra jer ja taj novac nemam. S druge strane, nisam mu ni tražila da mi plaća kaznu. Drugačije bi bilo da mi je dao 50.000 evra pa da ja radim s tim novcem šta želim.

 

BONUS VIDEO: 

PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU TARE I ŠA: Reper ULAZI u rijaliti, Tara otkrila gde će ŽIVETI!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading