TREBA TI ZABRANITI DA PRAVIŠ DECU, ŽENA JE UDARALA GLAVOM ZBOG TEBE: Tara i Ša nikad surovije uzvratili Janjušu nakon što ih je javno prozvao, ovo će ga UNIŠTITI! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

12.08.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov odmah je odreagovala nakon što je videla šta je Marko Janjušević Janjuš izjavio o tome što je sa njenim bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša kupila psa April.

Republika

Foto: Republika

Janjuš će zbog Tarine poruke poludeti

 

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš ponizio Taru Simov i njenog bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša, te im je uputio žestoku poruku na Instagram storiju koju možete pročitati u nastavku teksta, bivša zadrugarka nije časila časa, pa mu je uzvratila na žestok način.

Janjuš ponizio Taru i Ša zbog kupovine psa April.

- Upoznao bih osobu koja je Tari i Nenadu prodala ili poklonila kucu, da ga vodim na ispitivanje u posebnu ustanovu... Plaćam pregled, ali ne garantujem da ga neće zadržati - ponizio je Janjuš na Instagramu Taru i Ša.

Republika

Foto: instagram.com

Janjuš o Tari i Ša

Tara je na Instagram profilu objavila stori, na kom je podsetila Janjuša, ali i sve njene pratioce kakve je on skandale pravio i koliko je uznemiravao Maju Marinković tokom boravka na imanju u Šimanovcima. Međutim, to nije sve, Tara je, bez dlake na jeziku, udarila i na Janjuševićevo potomstvo, a ove brutalne reči će mu sigurno napraviti pometnju u glavi. 

- Janjuše, pa onda i tebi treba zabraniti da praviš decu s obzirom na psihičke smetnje koje imaš, a tvoje generalno polu retardirano, pritom, sasvim nepotrebno postojanje na planeti zemlji, verovatno ne utiče dobro na decu. Pogotovo žensku, jednu ženu si dovodio do toga da udara glavom o zid, nadamo se da karma neće biti k*čka ovaj put - uzvratila je Tara žestoko Janjušua na Instagram storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Tara uzvratila Janjušu

Odmah nakon Tare, oglasio se i Nenad Aleksić Ša koji nije štedeo Janjuša, pa ga je i on prozvao na osnovu njegovog roditeljstva. 

- Kaže nam najbolji tata, četiri godine u rijalitiju - bio je ironičan Ša. 

Republika

Foto: instagram.com

Ša uzvratio Janjušu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vida

13.08.2021 07:48

I Tari Šašavoj i Nenadu Šarovu treba zabraniti da prave decu.