SAOPŠTILA TUŽNE VESTI U PORODICI: Paula Hublin u teškoj situaciji, bori se za njen život! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2021

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin započela je sopstvenu karijeru u našoj prestonici, a nedavno je snimila i pesmu sa Vukom Mobom. Međutim, hitno je morala da se vrati za Hrvatsku zbog njene bake koja je u lošem stanju.

Republika

Foto: Republika

Paula saoptišla tužne vesti

 

Bivša zadrugarka Paula Hublin u Srbiji je nedavno snimila provokativan spot sa reperom i nekadašnjim cimerom iz rijalitija Vukom Mobom, a potom je spakovala kofere i vratila se u Hrvatsku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

Iako su svi mislili da će leto provesti u Srbiji, gde će započeti svoju muzičku karijeru, Paula je saopštila loše vesti. Naime, dok se spot i pesma završavaju, Paula je odlučila da ostane kod kuće zbog bake, koja se trenutno loše oseća.

Hublinova je priznala za medije da joj je teško trenutno, da prolazi kroz loš period, ali da veruje da će uskoro sve biti bolje i da će se vratiti njenim poslovim obavezama, koje je potpuno ispunjavaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAULA HUBLIN (@paula_hublin)

 

- Nisam, još uvek se neću preseliti. Baka mi je jako bolesna, tako da nemam u planu ništa. Trenutno mi je loša situacija kod kuće. Ako Božija volja bude, onda ću videli, ali bakina zdravstvena situacija je jako loša, kako bih rekla, gotovo je - izjavila je Paula sa tugom u glasu za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading