SAZNAJEMO SREĆNE VESTI, BIVŠI ZADRUGAR POSTAJE OTAC? Šebez i Dragana uživaju u ljubavi nakon Zadruge, a evo gde planira da je ZAPROSI! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.08.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Spasojević i Stefan Šebez po izlasku iz rijalitija ,,Zadruge 4" uživaju u ljubavi, a sada su odlučili da stanu na ,,ludi kamen".

Republika

Foto: instagram.com

Stefan Šebez staje na ludi kamen i postaje otac?

 

Rijaliti ljubavni par Dragana Spasojević i Stefan Šebez po izlasku iz ,,Zadruge 4" prepustili su se uživanju i ljubavi. Iako su imali dosta drama tokom boravka na imanju u Šimanovcima, Dragana i Stefan su uplovili u mirne luke. 

Saznali smo od izvora koji je blizak ovom ljubavnom paru da su od nedavno počeli da žive zajedno u Beogradu. Iako je Dragana iz Novog Sada, gde često odlazi zbog poslovnih obaveza, ona i njen voljeni su odlučili da se stacioniraju u prestonici, kako bi im lakše bilo da se upravljaju sa radnim zadacima koje imaju. 

 

 

- Stefan je doveo Gagu za Beograd, ono, uživaju u ljubavi, stvarno im je lepo, bilo je tu dosta priča, ali sada su super, ne vidim da postoje problemi između njih dvoje sada. Meni je Gaga i ispričala da joj je lepo sa Šebezom, vole se prosto i uživaju - govori izvor za Republika.rs.

Saznali smo i da ih uskoro čeka zajedničko letovanje, pa nam je izvor otkrio i da e to biti jedna od najskupljih destinacija, a kako je Šebez već nekoliko puta posetio Dubaiji, on je odlučio da i Draganu povede sa sobom da joj pokaže lepotu Bliskog istoka. Potom nam je izvor otkrio divne vesti o planovima za budućnost ovog ljubavnog para. 

 

 

- Koliko mogu da naslutim, Šebez želi da zaprosi Draganu, samo čeka pravi trenutak, eto sada idu u Dubaiji, pa možda se to tamo desi. Uveliko rade na bebi, Stefan je oduvek hteo da se ostvari kao otac! - ispričao je izvor za Republika.rs koji je blizak Dragani i Stefanu. 

Ostaje nam da vidimo da li će čarobni Dubaiji biti prekretnica u njihovoj ljubavi. 

Podsetimo, pre nekoliko dana Stefan je izbacio fotografiju bivšeg zadrugara Filipa Cara, na kojoj je napisao ,,Kumara", po čemu se može zaključiti da ukoliko dođe do sklapanja braka ovog ljubavnog para da će baš on biti njihov kum. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading