MINI SE JAVIO VLADIMIR NAKON SVEGA: Bivša zadrugarka objavila prepisku javno i otkrila sve detalje sa njim! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

12.08.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški našla se na udaru hakera, koji su joj ukrali identitet i ljudima koje poznaje slali raznorazne poruke, među njima se našla i Ljuba Pantović, a sada je objavila prepisku sa zauzetim muškarcem koji joj je pisao.

Republika

Foto: printscreen

Mini se javio Vladimir

 

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški prošla je kroz jezive napade loših ljudi, koji su joj napravili dramu u životu, budući da su napravili lažan nalog na ,,Viber-u", te su slali ljudima koje ona poznaje raznorazne poruke, a jedna od njih bila je i Ljuba Pantović, a detaljnije o tome možete videti u nastavku ovog teksta. 

MINA SLALA PORUKE LJUBI PANTOVIĆ? Aleksandra Subotić poludela od besa, BOLESNI MOZGOVI I ZLOBNI LJUDI!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

 

Međutim, to nije sve, nakon što je Mina iznela sve javno, ona je počela da dobija poruke i to ni manje, ni više nego od oženjenih i zauzetih mušakraca, koje je ona javno obelodanila. U pitanju je izvesni Vladimir, koji joj je odgovorio na stori i tražio joj pravi broj, kako bi mogao da joj se javi. 

Poznato je da Mina ne voli afere sa oženjenim i zauzetim muškarcima, pa se ni tokom rijalitija nikada nije upuštala u bilo kakav odnos sa momcima koji već imaju devojke. Mina je odlučila da upozori sve devojke, pa verovatno i suprugu ovog Vladimira na to šta joj radi iza leđa, pa je okačila na Instagramu i uz to svima uputila jasnu poruku. 

 

- Ovo su naši današnji muškarci koji su u braku - napisala je Mina, a potom i označila suprugu tog izvesnog Vladimira koji joj je pisao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

12.08.2021 18:44

Upropastila lice. Izgleda starija za 15 godina.