MINA SLALA PORUKE LJUBI PANTOVIĆ? Aleksandra Subotić poludela od besa, BOLESNI MOZGOVI I ZLOBNI LJUDI!

Autor:

Zadruga

12.08.2021

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

BIvša zadrugarka Aleksandra Subotić objavila je na svom Instagram profilu poruke koje su u prošloj noći stizale njenoj majci Ljubi Pantović sa navodnog broja Mine Vrbaški. Kako je broj lažan, Subotićeva se oglasila, besna i zgrožena poslala jasnu poruku svima.

Republika

Foto: E-Stock

Mina Vrbaški, Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović

 

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić na svom Instagram profilu objavila je prepisku njene majke Ljube Pantović sa navodnim brojem Mine Vrbaški, a onda otkrila da je sve to jedna prevara jer se njena majka i Mina nisu čule godinu dana, a da su navodi napisani Ljubi da se njih dve provode njoj iza leđa, lažni.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Objava Aleksandre Subotić

 

- Da li je moguće da postoje toliko bolesni mozgovi i toliko ZLOBNI "ljudi" koji ne žive svoje živote i koji pokušavaju iz samo sebi znanih razloga da se mešaju u tuđe živote?! Pre svega previše ste glupi da pravite priče na moj račun! Osoba koja se predstavila kao Mina Vrbaški - a ja iskreno ne verujem da je to ona, je noćas pisala mojoj mami (sa kojom se ne čuje od prošle godine) poruke u jedan ujutru pokušavajući da dobije dokaz da se mi tajno viđamo i aludirajući na to da ja negde s njom ludujem, provodim vreme i putujem. Moja mama u svakoj sekundi zna gde se ja nalazim, a ja svoje vreme provodim isključivo sa svojom decom i porodicom. P.S. Jadni ste i bedni – napisala je Aleksandra, a onda u nastavku objavila i celokupnu prepisku.

 

 

Zatim se i Mina oglasila na svom Instagram profilu i napisala da broj koji šalje svima poruke nije njen.

 

Foto: instagram.com/minavrbaski

Objava Mine Vrbaški

 

- Ovo nije moj broj! Pošto piše ljudima u moje ime, samo da se zna – napisala je Mina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading