SANJA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Udarila i ispolivala vodom Cara, a onda se začuo NJEN GLAS U STUDIJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Sanja Stanković i Filip Car bili su gosti emisije ''Narod pita'' u kojoj je došlo do iznošenja određenih tvrdnji, nakon čega je Sanja poludela i fizički nasrnula na Cara koji je otkrio detalje njihovog intimnog odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Stanković i Filip Car

 

Bivši učesnici ''Zadruge 4'' Sanja Stanković i Filip Car bili su gosti emsijie ''Narod pita'', a njihovo gostovanje bilo je više nego burno.

Naime, Sanja je nedavno otkrila da ima dečka, a nakon optužbi da je imala oralni se*s s Filipom Carom, došlo je do svađe i Sanjie burne reakcije, počela je da vređa, psuje i viče, a na kraju se nije suzdržala već ga je i udarila.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja nasrnula na Cara

 

Stankovićeva je Cara tokom emisije i polila čašom vode i izgurala sa stolice, nakon čega je on napustio studio i dovikivao joj:

- Ti meni drugi put kažeš šta je bilo! Drugi put je bio oralan se*s - rekao Car, posle čega je Sanja fizički nasrnula na njega.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja i Car se vređaju nakon tvrdnji da su bili intimni

 

- Sram te bilo! Ti ne možeš da potrčiš, ne nešto drugo! Spuštaš me na finjaka, ponižavaš, ali nećeš više - vikala je Sanja tražeći da joj da dokaze za to što tvrdi, nastavili su sa vređanjem, a onda se u program uključila Sanjina majka, a ćerka joj je poručila jedno:

Mama, ne moraš da dolaziš po mene, sama ću doći kući!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading