ISELIO SE IZ TARINOG STANA: Ša DEFINITIVNO stavio tačku na ODNOS sa Simovom, ŠOKIRAĆETE SE kad vidite gde SAD ŽIVI!

Autor:

Zadruga

11.08.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša defenitivno se iselio iz Tarinog stana i vratio se na Fontanu.

Republika

Foto: Republika

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

 

Tokom jučerašnjeg dana kao bomba odjeknula vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ponovo raskinuli. Reper je tim povodom izjavio da ne želi da komentariše svađu sa Tarom, dok se ona nije oglašavala sve do sinoć.

Ona je noćas objavila snimak iz noćnog provoda i podelila sa svojim pratiocima da ju je dočekao natpis "Tara, srećan raskid". Time je potvrdila da je definitivno došlo do pucanja njihove veze.

Republika

Foto: printskrin/Republika

Tara Simov

 

Ša i Tara su nakon rijalitija izjavljivali da će iznajmljivati stan kako bi živeli zajedno jer bivša zadrugarka nije želela da boravi u stanu u kom je živela njegova bivša supruga, Ivana Aleksić.

Prvo jutro nakon raskida, reper je pokazao kako uživa u svom stanu na Fontani. On je objavio fotografiju na kojoj se vidi da uživa u šoljici kafe dok sa prozora posmatra prelep pogled.

Republika

Foto: Instagram/nenadaleksicsha

Objava Nenada Aleksića Ša

 

- Dobro jutro - napisao je u opisu fotografije.

Sudeći prema tome što se Ša ponovo nalazi u svom stanu, možemo da pretpostavimo da je napustio stan u kom je živeo sa Tarom. Ostaje nam da vidimo da li će se ovaj rijaliti par ponovo pomiriti.

Podsećamo, reper se iznervirao kada je video Tarinu objavu o raskidu, te je zapretio da će danas objaviti fotografije koje će promeniti mišljenje u narodu o njihovoj vezi.

Republika

Foto: instagram.com

Objava Nenada Aleksića Ša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

12.08.2021 17:01

Lažovima ništa ne verujem.