MILJANA NA KOCKU SPISKALA VRTOGLAVU SUMU NOVCA! Oglasila se i priznala sve: SAMO MAMA DA NE SAZNA!

Autor:

Zadruga

10.08.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić navodo je u kockarnici za noć izgubila 1.500 eura, a kako sama kaže ne želi da joj bolesna majka sazna da je uopšte tamo bila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Miljana Kulić se bori sa svojim najvećim porokom, kockom. Stalno govori i obećava da kockarnice više neće posećivati, ipak ne može da joj odoli, te je sinoć posetila jednu i izgubila poveću sumu novca, prenosi Alo.

Kulićeva je potvrdila da je bila u kockarnici, ali je sakrila sumu koju je potrošila, a jedan od očevidaca je otkrio šta se sve desilo sinoć:

- Bila je cele večeri u kockarnici i igrala na slot aparatima, jednom da pritisnete ono dugme to je 200 do 300 dinara, a ona je pritiskala konstantno. Prolazili su sati, a ona nije ustajala. Samo je dolazila do devojaka koje tu rade da uzme poneku cigaretu, pa se vraćala za aparate. Ona je odmah ubacila oko 100.000 dinara, a posle je ubacivala po 5.000, 6.000 dinara u aparat. I dobila je jendom 100.000, ali je naravno toliko dugo igrala da je sve izgubila - istakao je izvor, a Miljana je priznala da je bila u kockarnici, ali je negirala da je izgubila toliku sumu novca:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u kockarnici izgubila pare ponovo

 

- To nije istina, sedela sam s drugaricom, ona tamo radi i pila sam kafu - rekla je Miljana, pa otkrila da li je istina da je izgubila 1.500 eura:

- Bože sačuvaj, to su za mene velike pare, potrošila sam 200 dinara. Jedan onaj udarac može da bude i 10, 20 i 30 dinara, tako da sam potrošila vrlo malo para- tvrdi Kulićeva, pa dodala da li joj majka zna gde je bila:

 

Foto: instagram.com

Miljana i Marija

 

- Ne zna, i ja ne bih volela da sazna. Žena je bolesna. Teba sada da dođe da mi dovede sina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

11.08.2021 08:19

Miljana će završiti na ulici.