NE MOŽE IM NIKO NIŠTA! Tara i Ša pokazali da su jači i složniiji nego ikad, reper OVIM GESTOM OTKRIO SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov ne prestaju da iznenađuju, pa je danas sve šokirala činjenica da je nakon navodne burne svađe i raskida, Ša objavio na svom Instagram profilu novi Tarin profil i zatražio da je svi zaprate.

Republika

Foto: Republika.rs

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

 

Juče je u javnosti odjeknula vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša  raskinuli, kao i da su se otpratili se sa Instagrama, tačnije, da je Simova repera blokirala.

 

Republika

Foto: Republika.rs

Tara i Ša

 

Njihova komšinica je otkrila da je došlo do velike svađe, te da su događaju prisustvovali i neki bivši zadrugari, a da je Ša na najbrutalniji način izvređao Taru rečima:

- Slušaj ti mala sponzorušo, nisam ti ja onaj na kakve si navikla!

Međutim, kako stvari stoje njihov odnos je i više nego turbulentan pa taman kada su svi pomislili da je njihovom odnosu definitivno došao kraj, Ša je iznenadio svojom objavom na Instagram profilu.

Naime, on je podelio Tarin novi profil i zamolio sve svoje pratioce da je zaprate. Kako se čini ovim gestom je svima dao do znanja da je među njima sve u najboljem redu.

 

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Objava Ša na Instagram profilu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

11.08.2021 08:20

Samo nek se plaća. Takvu budale Tara traži celog života.