ON ĆE IM ZAKUVATI PRAVU ČORBU: Otkrivamo učesnika Zadruge 5, svi ga znate po VELIKIM SKANDALIMA i TUČAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti ,,Zadruga 5" biće poslednja sezona ovog šou programa, a otkrivamo da ćete imati priliki da gledate starog takmičara, koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Republika

Foto: TV Pink, Pixabay

Zadruga 5

 

O rijalitiju,,Zadruga 5" se prethodnih nedelja dosta piše i priča, ujedno i zbog toga što je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović najavio da će ovo biti poslednja sezona. 

Dosta se spekuliše koja će se imena naći u imaginarijumu, a neka smo vam već i otkrili. Međutim, izgleda da ćete imati prilike da vidite i još jedno staro lice na imanju, a u pitanju je zadrugar kom se možda niko nije nadao.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Bane Čolak

 

U pitanju je Bane Čolak, koji je po izlasku iz rijalitija Zadruga 3 otišao u potpuno drugom smeru i posvetio se privatnom biznisu, koji mu odlično ide. Čolak je na Instagram storiju objavio fotografiju iz lifta koji se nalazi na televiziji Pink sa jednim momkom, koji mu je verovatno drug. 

A odmah potom je usledila još jedna zanimljiva fotografija, na kojoj se vidi broj 5 sa velikom krunom, a buduća da je sledeća sezona ,,Zadruge" peta po redu i da će nositi naziv ,,All stars", može se zaključiti da je Čolak već dogovorio honorar i potpisao ugovor.

Podsetimo, Čolak je tokom Zadruge 3 imao lzabranjenu ljubav sa tadašnjom cimerkom Ivanom Krunić, a nakon što su izašli, dosta se šuškalo da je pevačica čak ostala i u drugom stanju sa njim. Ivana i Bane i dalje ne otkrivaju da li su oni zajedno, ali ostaje nam da vidimo da li će možda ruku pod ruku ušetati u imaginarijum. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

10.08.2021 11:34

Glupi Bane Čolak može samo da odbije gledaoce. Dajte nova poštena lica,