BORI SANTANI POZLILO ZBOG FOTKE NA GEJ APLIKACIJI: Bivši zadrugar se obratio svima i otkrio ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što smo saznali da je Bora Santana, ili bar neko ko se predstavlja u njegovo ime otvorio profil na aplikaciji za upoznavanje, on se oglasio i otkrio istinu.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bora besan

 

Nakon saznanja portala Republika.rs da se bivši zadrugar Borivoje Bora Santana našao na gej aplikaciji za upoznavanje, on je odlučio da se oglasi, pa je objavio na Instagramu stori i u svom stilu opsovao. 

- Javno sada kažem! Klošari, smradovi koji su mi napravili profil na toj nekoj gej aplikaciji odgovaraće za to! I na sve to da stave sliku gde držim malu bebu!!! J*be, li mu mamu, tatu, brata i salatu!!! Molim sve koji se razumeju u te aplikacije da prijave profil i korišćenje mog broja telefona! Hvala - napisao je Bora, pa dodao:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Bora besan

 

- G*vna smrdljiva odvratna koja su napravila ovaj profil i uzela sliku gde držim malog bratanca!!! J*bem li vam seme i pleme i sve što može da vam se j*be - napisao je besan Santana, a onda se ponovo oglasio povodom ovog skandala.

Republika

Foto: instagram.com

Borino obraćanje

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petar

10.08.2021 11:38

A zato on nikada nije imao ništa sa devojkama. Milica ga samo štiti po nalogu od gore.

Odgovori 10 0
psihijatar

10.08.2021 20:08

Najveći homofobi su latentni homosexualci, naučno dokazano! A rečnik na nivou svih Roma, nadobudnost i arogantnost, a znanje 0