VUKAO JE PO PODU, GRIZAO JE... Nakon priče da su Tara i Ša RASKINULI, isplivao snimak koji je sve šokirao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.08.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji su ponovo došli do informacije da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli, a sada je isplivao snimak koji će vas sigurno iznenaditi.

Republika

Foto: youtube.com

Tara i Ša

 

Ponovo se u medijima spekuliše da su se Tara Simov i Nenad Aleksić Ša posvađali, te da je došlo do ozbiljne rasprave u stanu. Ono zbog čega su svi posumnjali jeste to što ih više ne viđamo zajedno na Instagram storiju, a ujedno se više ni ne prate na pomenutoj društvenoj mreži. 

Republika

Foto: instagram.com

Tarin pas April

 

Međutim, pre nekoliko dana Tara i Ša su uživali u ljubavi, a tom prilikom su kupili psa kog je bivša zadrugarka dugo želela da priušti, i dali su mu ime April. Tara se apsolutno ne odvaja od psa, sve vreme brine o njemu, kupuje mu igračke, ide u šetnju sa njim, a sada je došao i u fazu kada otima čarape.

Tara je na Instagramu objavila snimak na kom se vidi kako joj April vuče čarapu, pokušavajući da joj skine sa nogu. Ona nije pravila dramu oko toga, jer je to samo prolazna faza u odrastanju svakog psa, a scena koju je Tara objavila na Instagramu raznežila je mnoge. 

Republika

Foto: instagram.com

Tarin pas joj vuče čarapu

 

Ni Tara, ni Ša se nisu oglašavali povodom raskida, pa se zato i naslućuje da je i to jedna od njihovih malih razmirica, koju će sigurno preći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

10.08.2021 11:42

Sada voli psa a na Šašavka ne obraća pažnju.