BIVŠI ZADRUGAR ZBOG ZDRAVSTVENIH RAZLOGA GASI SVE MREŽE! Milan Petković se povlači iz JAVNOG ŽIVOTA: NE OSEĆAM SE NAJBOLJE! (FOTO)

Autor: Ognjen Bogdanović

Zadruga

09.08.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Milan Petković odlučio je da se povuče iz javnog života.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Objava Milana Petkovića

 

Bivši zadrugar i pevač Milan Petković objavio je Instagram stori koji je mnoge uznemirio. Naime, Petković je pre nekog vremena imao zdravstveni problem, a sada je odlučio da se potpuno povuče iz javnog života, pa se tim povodom i obratio pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

 ⁃ Drugari, odlučio sam da ugasim svoj Instagram, TikTok, i socijalne mreže na neki period. Hvala vam svima na razumevanju, kome trebam znaće kako da me nađe. Ne osećam se baš najbolje i ne želim da imam kontakta sa Instagramom, Tikatokom i ostalim društvenim mrežama. A vama hvala što ste me uvek podržavali u svemu, pa i u mojim odlukama, te će i ova odluka biti podržana. Instagram će biti ugašen u narednih par sati - napisao je Milan na Instagram storiju koji je sve uznemirio.

Republika

Foto: instagram.com/milanpetkovic_oficcial

Objava Milana Petkovića

 

Ovo je uznemirilo sve njegove pratioce na Instagramu, jer su mu nastupi od skora počeli, karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je čak uspeo da osvoji jednu od poželjnijih devojaka u gradu.

Ostaje nam da vidimo šta je pravi razlog Milanovog povlačenja sa društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading