KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZAPOČINJE SVOJ RIJALITI: Imaćemo rvanje u BLATU?!

Autor:

Zadruga

09.08.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijalirti zvezda Kristijan Golubović izgleda da ne može da živi bez svetla reflektora te želi svoju svakodnevnicu da pretvori u rijaliti!

Republika

Foto: Youtube/Brendon Tyler, E-Stock/D. Milenković

Kristijan Golubović želi da započne svoj rijaliti program...

Krimi momak Kristijan Golubović gostovao je sinoć u emisiji "Narod pita" gde je otkrio koja mu je želja sada kada je izašao iz rijalitija "Zadruga".

Popularna rijaliti zvezda izgleda ne može da živi bez svetla kamera i ozvučenja te želi da svoju svakodnevnicu pretvori u rijaliti program.

 

 

- Hteo sam da otvorim lajv kafe, i kao rijaliti, ja bih bio tu stalno, kao gazda, ali i u interakciji u lajvu na fejsu ili tako nešto. Pa da imamo karaoke, rvanje u blatu, čokoladi... Da napravim nešto što nema ovde, i da ljudi dolaze sa svih strana sveta - rekao je Kristijan.

Ova Kristijanova ideja prilično je originalna, a da li će je i ostvariti ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boky

09.08.2021 08:38

moras jos dosta droge da prodas da zaradis za to sto zelis. ali sledeci put jos toliko robije koliko si odrapio trovacu dece.